2021. 11. 2.

Védekező lépések a Polgármesteri Hivatalban

Facebookon
Twitteren
E-mailben

2021. november 2. napjától (kedd) ügyfelek a Hivatalba kézfertőtlenítés után, szájat és orrot eltakaró maszk használata mellett testhőmérséklet mérést követően abban az esetben léphetnek be, ha az ügyfél testhőmérséklete a 37,5 fokot nem haladja meg. Amennyiben a belépni szándékozó ügyfél a testhőmérséklet mérésnek nem veti alá magát, vagy a lázmérő 37,5 fokot meghaladó értéket mutat, akkor az ügyfelet a Portaszolgálat távozásra kéri, az ügyfelet a Hivatalban nem tudjuk kiszolgálni.

A testhőmérséklet mérés digitális, érintésmentes hőmérővel történik, a testhőmérséklet mérésről adatrögzítés, nyilvántartás nem készül.

Továbbra is kérjük az ügyfeleket, hogy elsősorban időpontra érkezzenek. A Hivatal épületében folyosón az ügyfelek nem tartózkodhatnak, sorszámmal rendelkező ügyfelet a földszinti előtérből az ügyintéző szólítja ügyintézésre.

Személyes ügyintézés megkezdése előtt tájékoztatást kérhetnek ügyintézőinktől telefonon, vagy e-mail-ben. Az ügyintézők elérhetősége megtalálható Gyál Város hivatalos honlapján (www.gyal.hu) a Hivatal/Hivatal felépítése menüpont alatt az egyes irodákat kiválasztva.

Egyúttal kérjük kedves ügyfeleinket, hogy a személyes ügyintézés lehetősége mellett az elmúlt időszakban megszokott és jól működő elektronikus ügyintézést részesítsék előnyben továbbra is. Önkormányzati Portálunkon (https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap / Portál) jelenleg 60 db űrlap érhető el. Ügyfélkapus regisztráció és Ügyfélkapus azonosítást követően jelenleg három szolgáltatás (ügyindítás, ügykövetés, adóegyenleg lekérdezés) érhető el a Portálon. (Regisztráció hiányában az űrlap legfeljebb csak nyomtatható és papír alapon nyújtható be.)

Amennyiben olyan ügyet kíván intézni, melyhez kapcsolódó űrlapot a Portálon nem talál, lehetőség van ügyét E-Papír szolgáltatás (https://epapir.gov.hu/) keretében intézni. Ebben az esetben további nyomtatványok találhatók Gyál Város hivatalos honlapján, melyek elérhetősége:https://www.gyal.hu/dokumentumok/letoltheto-dokumentumok/

Együttműködésüket előre is köszönjük!

Gyál, 2021.november 2.

Rozgonyi Erik, címzetes főjegyző