2017. 07. 17.

Vakáció a nyári napköziben

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Ezen a nyáron, a szokásos forgó beosztásnak megfelelően az Ady Endre Általános Iskola szervezte meg és bonyolítja le a nyári napközit a gyáli általános iskolás gyermekek számára.

A héthetes „gyermekvigyázó” programra közel hatvan család tartott igényt a három iskolából. Két csoportra való olyan kisdiák jelentkezett, akiknek szülei napközben dolgoznak, s nincs annyi szabadság, közeli rokon, hogy egész nyárra megoldott legyen a gyermek felügyelete.

Az Ady iskola tartalmas, élményekkel teli, vidám napokat biztosít a résztvevőknek. A sportjátékok, a kirándulások, a fagyizás, a kézműves foglalkozások igazán kedveltek, szórakoztatóak! A Tabajdi Mezítlábas parktól a Margitszigetig, a játszóháztól a bowlingpályáig sokféle program színesíti a vakációs napokat.

A nyári napközit Gyál Város Önkormányzata finanszírozza 1,5 millió Ft értékben, mely a napközis munkát vállaló pedagógusok tiszteletdíján túl a kirándulások, a programok anyag- és buszköltségét, belépő jegyeket, minden egyéb költséget fedez. A gyermekcsoportokat közösségi szolgálatos volt adys középiskolások is segítik, kísérik. Az Ady iskola FB-oldalán folyamatosan töltődik képekkel egy album a nyári napközis történésekről, az iskolában töltött vidám vakációról!

IMG_20170630_124703

IMG_20170628_102612

DSCN0394     DSCN0353 DSCN0426