2023. 05. 16.

Tűzcsap cserék a városban – vízhiány és forgalmi fennakadás várható 05.18.

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Tájékoztatjuk a Tisztelt gyáli Felhasználókat, hogy Gyálon 2023.05.18-én (csütörtök) 09:00-15:00 között a DPMV Zrt. munkatársai folytatják a korábban elhalasztott ütemezett tűzcsap cseréket.

Gyál Város Önkormányzata támogatásban részesült az 1869/2021. (XII.3.) Korm. Határozat alapján, ennek keretein belül foglalt munkavégzések kivitelezése közös érdekünk.

 

A munkavégzés ideje alatt vízhiányra (csatolt képen jelölve áttetsző piros színnel jelölve) és forgalmi fennakadásra lehet számítani az érintett területeken.

 

A csatolt képen pirossal kijelölt területeken várható vízhiány, illetve a település további részein nyomásingadozás és lokális vízhiány is előfordulhat.

A munkavégzések következtében az érintett településrészen zavarossá válhat a szolgáltatott víz, ezért a tolózár cseréket követően – a szolgáltatás helyreállításával együtt – haladéktalanul megkezdjük a hálózat tűzcsapokon keresztül történő átmosását.

 

Ezzel a módszerrel azonban a bekötővezetékekben és a házi vízhálózatban megjelenő elszíneződést okozó anyagokat nem lehet eltávolítani, az, kizárólag a felhasználó által történő vízfolyatással távolítható el.

 

A vízvisszaadást szakaszosan végezzük, ezért a feltöltődési idő településrészenként változhat. Az elmúlt munkavégzések során több panasz érkezett, hogy nem pont a megjelölt időben állt vissza azonnal az ivóvízszolgáltatás. Az elosztó hálózat hossza és mérete jelentősen befolyásolja az üzemi állapot visszaállásának tényleges idejét.

 

A zavartalan munkavégzés érdekében megértésüket és szíves türelmüket kérjük!

DPMV Zrt.