2017. 01. 16.

Teljesen megújult a városi újság

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Teljesen megújult a városi újság

Vadonatúj köntösben, új szerkesztővel, új arculati elemekkel és új címmel jelentkezik a város lapja, a Gyáli Mi Újság. A cél egy modernebb, letisztultabb megjelenés a mindennapi kommunikációban, alkalmazkodva a kor követelményeihez, ugyanakkor megőrizve a múlt értékeit.

Új korszak veszi kezdetét a városi újság vonatkozásában, valamint új korszak vette kezdetét a városi kommunikációban is. A változást első lépésként a városi honlapon tapasztalhatták a Tisztelt Olvasók, ezt követi most a városi újság a megújult szerkesztővel, küllemmel, címmel és tartalommal. A lap mától pár napon belül minden háztartásba eljut a városban. A szerkesztő személyéről még decemberben döntött a Képviselő-testület. Szita Róbert újságíró neve ismerősen csenghet a gyáliak számára, hiszen a William’s Televízió és Rádió elismert szerkesztője. A szerkesztő bemutatkozását, illetve az újonnan bevezetett rovatokat, megtalálják az újság januári számában.

A városi kommunikáció megújulása a jövőben folytatódik tovább, melyről egyelőre csupán annyit árulhatunk el, hogy minden korosztály megtalálja majd a számára legfontosabb városi híreket.

Kívánjuk, hogy mindenki találja meg azt a saját zugot, ahol egy forró teát kortyolgatva könnyen és élvezetesen tud tájékozódni Gyál mindennapjairól.

Szeretettel várjuk tanácsaikat, észrevételeiket, valamint bejelentésüket, amennyiben rendszertelenül, vagy egyáltalán nem kapják meg az újságot. Ezzel kapcsolatban kérjük, jelezze a Gyál Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Kft. alábbi elérhetőségeinek valamelyikén: E-mail:info@varosuzemeltetes-gyal.hu Telefon: 29/340-134

Segítségüket köszönjük!