2023. 07. 19.

Tájékoztatás – szolgáltatott ivóvízben esztétikai elváltozás

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Tájékoztatjuk a Tisztelt gyáli Felhasználókat, hogy Gyálon több fogyasztói bejelentés érkezett társaságunkhoz, hogy a szolgáltatott ivóvízben esztétikai elváltozások tapasztalhatóak település szerte.

A felmerült problémát a hirtelen megnövekedett fogyasztói vízelvétel okozhatta, amely a statikus áramlási viszonyokat megváltoztatta és a folyásirányokban változást idézhetett elő.

A megszokottnál melegebb időjárási viszonyok miatt, rendkívüli módon megnövekedett a vízfogyasztás, így tartalék kút beindítására is szükség volt az elmúlt napokban, hogy el tudjuk látni a megnövekedett igényeket.

Kollégáink megkezdték a települési hálózat teljeskörű átöblítését és a problémás szakaszok megtisztítását, de ez jelenleg csak korlátozott tempóban végezhető, mert a kitermelt vízzel takarékosan kell gazdálkodni.

Kérjük, amennyiben Önök is változást tapasztalnak a szolgáltatott ivóvíz minőségében, úgy jelezzék a diszpécser szolgálatnak, hogy lokálisan is tudjuk kezelni a problémákat és átfogóbb képet kapjunk az elváltozások térbeli elhelyezkedéséről.

Továbbá kérjük a Tisztelt fogyasztókat, hogy felelősen és takarékosan kezeljék az ivóvíz használatot, ezzel is elősegítve a biztonságos üzemeltetést. Vízhiány nem várható, az állandó ivóvíz ellátás biztosított. Kollégáink folyamatosan dolgoznak a felmerült jelenség elhárítása érdekében, mely befejezéséig megértésüket és türelmüket kérjük!

DMPV Zrt.