2017. 05. 17.

Színes programok az idei pünkösdi utcabálon

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Gyál Város Önkormányzata 2013-ban határozta el, hogy nagyszabású szabadtéri kulturális programmal is emlékezetessé teszi a Városközpont átadását. A programból mára hagyomány lett, melyet az eddigiektől eltérően idén nem pünkösdvasárnap, hanem egy nappal korábban, szombaton szerveznek.

Ilyenkor a Városközpont igazi fesztiválhelyszínné alakul át. Az érdeklődők délelőtt a Gyáli Bóbita Bölcsőde fennállásának 35. évfordulója alkalmából szervezett nyílt napon vehetnek részt, délután pedig kilátogathatnak a Városközpontba a Gyáli Tűzmadarak Mazsorett Csoport, a Pörög a gyáli szoknya és a Gyál Városi Fúvószenekar fellépésére. Este pedig az országos hírnevet szerzett GHYMES együttes ad koncertet.

Időpont: június 3. 17.00

Helyszín: Gyál, városközpont (Gyáli Polgármesteri Hivatal előtti tér) Program:
17.00 – 17.30 Mazsorett bemutató 17.40 – 17.55 Pörög a gyáli szoknya előadása 18.00 – 18.50 Gyáli Fúvószenekar koncertje 19.00 – Ghymes koncert
20.45 – ÉLŐBEN UEFA Bajnokok ligája döntő egy 13m2-es Ledfalon!

A nagyszínpados fellépőket követően három helyszínen, három különféle stílusú zenei sátorban szórakozhatnak, és különleges finomságokat kóstolhatnak a látogatók. A gyermekeknek lehetőségük van kézműves foglalkozáson részt venni. Az eseményen tűzzsonglőrök szórakoztatják az ide látogatókat.

utcazenei_molinó

Mindenkit szeretettel várnak!