2017. 10. 25.

Sikeresen szerepeltek a gyáli Kyokushinkai SE versenyzői

Facebookon
Twitteren
E-mailben

A gyáli Kyokushinkai SE sikeresen szerepelt egy utánpótlás versenyen. A versenyt a dorogi sportcsarnokban rendezte meg az IKO Kyokushinkai szervezet. Közel 200 versenyző állt a tatamira. A gyáli Kyokushinkai SE tagjaiból tizenöten vettek részt a versenyen. A helyezések hozták a formát. Az elmúlt hat hónap alatt a gyerekek a karate edzéseken kívül, hetente egyszer részt vettek egy Crossfitt edzésen is. Az egyesület tagjai intenzív, munkával teli nyarat tudhat a háta mögött, edzőtáborban is jártak, ahol mindenki sikeres övvizsgát tett. A folyamatos  felkészülés erőnlétileg és mentálisan is nagyon meglátszott a versenyzőkön. November 25-én Bukarestben rendezik meg az Európa Bajnokságot, ahol Tillinger Ferenc képviseli majd az egyesületet. Kata és kumite versenyszámban is indul.

Aki kedvet kapna a mozgáshoz, keresse bizalommal Balogh Józsefet, az edzésvezetőt, hétfőnként 19.00 órától, keddenként 18.00 órától, péntekenként 17.30-tól az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtárban tartott edzéseken, vagy telefonon a +36 30 564-43-15-ön.

A dorogi verseny eredményei: Tillinger Ferenc  1.hely Sarai Ádám   1.hely Laczkó Artúr  2.hely Laczkó Hunor 2.hely Farkas Kinga  2hely Csűrös Péter   2.hely Nagy Dorottya 3. hely Varga Péter Pál 3.hely Tick Donát  3.hely Tick Dóra   3.hely Pálfi Petra  3.hely Simon Dániel 3.hely