.

.

Pápai Mihály
polgármester

Titsztelt Látogató!

Szeretettel köszöntöm Önt városunk honlapján. Gyál, egy innovatív kertváros, mely a térség legdinamikusabban fejlődő települése. Városunk a fővárosi agglomerációban, Budapest délnyugati határában helyezkedik el. A ma 26 ezer lakosú település 1997-ben kapott városi rangot. Ipari parkjainkban, ahol kedvező- és vállalkozásbarát körülményeket biztosítunk, sok ismert multinacionális cég talált otthonra. Várjuk az újabb érdeklődőket!

Biztos vagyok benne, hogy ha néhány percet szán Gyál megismerésére a honlapon keresztül, nem csak településünk történetét, jellegzetességeit, működését ismerheti meg, de kulturális kínálatunkban is találhat kedvére valót. Évről évre visszatérő eseményeink a hagyományosan augusztus végén megtartott utcabál, a pünkösdkor megrendezett utcazenei fesztivál, vagy az adventi rendezvénysorozat. Több évtizedre visszanyúló hagyománya van a vasárnaponként tartott zöldségpiacnak. Ezek mellett időszaki kiállításokkal, tárlatokkal, könnyű- és komolyzenei koncertekkel is várjuk az ide látogatókat.

Ha Gyálon intézi ügyeit, akkor biztos eligazodási pontokat talál ahhoz, hogy előzetesen tájékozódjon, megtalálja a szükséges nyomtatványokat, megismerje Önkormányzatunk és Polgármesteri Hivatalunk működését, ezzel együtt elérhetőségeit, hogy kollégáimmal együtt segíteni tudjunk Önnek.
Nézzen körül nálunk most a honlapon, hogy azután személyesen is üdvözölhessük itt, Gyálon!

Polgármesteri fogadónap

Személyesen is állok szíves rendelkezésére minden hónap első szerdáján, a polgármesteri fogadónap keretében. Előzetes bejelentkezés szükséges személyesen, vagy a 29/540-932-es telefonszámon. Élő Facebook-os bejelentkezéseim: minden hónap első szerda, 18.00 ide kattintva.