2023. 01. 11.

Podcast-sorozatot indított a polgármester

Facebookon
Twitteren
E-mailben
 

Podcast-sorozatot indított a polgármester

Innovatív megoldásokért eddig sem kellett a szomszédba mennie Gyál város polgármesterének, Pápai Mihálynak, aki hosszú évek óta, nagy sikerrel van jelen például a közösségi platformokon, felismerve azokban a nagyszerű lehetőségeket.

A lakossággal folytatott kommunikációja során az országban elsőként kezdte el alkalmazni a Facebook „Élő bejelentkezés” funkcióját, így tartva online fogadóórát minden hónap első szerdáján. Az interaktív, online beszélgetés lehetőségét azóta is csak részben vették át más polgármesterek, hiszen a gyáli városvezető még mindig talán az egyetlen, akitől élőben lehet kérdezni bármit, ami a településünkkel kapcsolatos, ő pedig élőben válaszol a kérdésekre.

Pápai Mihály most egy új és nepszerű műfajba is belekóstol, hiszen decemberben elindította podcast-sorozatát, amelyben gyáli és Gyálhoz köthető ismert és érdekes emberekkel beszélget a kamerák előtt, a rá jellemző kötetlen, baráti stílusban.

„Megújítottuk a várost. Épületeket, parkokat építettünk. Ezek a dolgok is egyfajta kötődést jelenthetnek a településünkhöz, de ha megismerünk egy-egy olyan személyt magunk közül, aki itt él, akinek van egy érdekes hobbija, egy érdekes ötlete, az még inkább ide köthet bennünket” – mondta Pápai Mihály podcast-sorozata ajánlójában.

A kéthetente pénteken jelentkező talk-show jellegű videók december 16-óta kerülnek fel a polgármester facebook oldalára, valamint a nemrég elindított YouTube csatornájára, így bármikor visszanézhetők lesznek.

Pápai Mihály első vendége Hefler Gábor katolikus plébános, városunk díszpolgára volt, aki két évtizeden át szolgált Gyálon, és ezidő alatt nagyon megszerették az itt élők. Az elemzési adatok szerint három hét alatt csaknem 9 000-en látták az első beszélgetést, és a visszajelzések alapján sokaknak sikerül örömteli perceket okozni vele.

Ha még nem tették volna, kövessék a polgármester Facebook oldalát, iratkozzanak fel YouTube csatornájára, ahol egyéb érdekes tartalmakat is találnak majd, de az Instagram fiókjáról se feledkezzenek meg! Aki pedig sportolás vagy vezetés közben hallgatná vissza a podcast-sorozat beszélgetéseit, az megtalálhatja őket a Spotify-on is.