2021. 12. 20.

Pest megyei médiadíjban részesült a Williams Televízió

Facebookon
Twitteren
E-mailben
A mai Pest megye jogelődje Pest-Pilis-Solt vármegye 362 évvel ezelőtt, 1659. december 4-én jött létre. Pest Megye Közgyűlése az évfordulót Megyenappá nyilvánította. A Megyenap különleges jelentéssel bír, a megye újjászületésére emlékezteti azt a 187 településen élő embert és mindazokat, akiket különleges kapcsolat fűz össze. Jó alkalom arra, hogy Pest Megye Közgyűlése és Önkormányzata díjakkal és elismerésekkel mondjon köszönetet mindazoknak, akik a hivatásukban, vagy a mindennapokban képesek voltak a példamutató tettekre, az átlagon felüli teljesítményekre. A közgyűlés, a Pest megyében élők korrekt és kiegyensúlyozott tájékoztatásáért, Pest Megye Közgyűlésének és Önkormányzatának tevékenységét, eredményeit hitelesen bemutató munkájáért, Pest Megyei Médiadíjat adományozott a Williams Televízió részére. A Williams Televízió 2000 óta foglalkozik televíziós műsorok készítésével. Jelenleg két stúdióban készítik hétről hétre adásaikat, melyek a 29-es telefonkörzeten belül történt eseményekről számolnak be.
  1. novemberében elindították saját online rádiócsatornájukat, míg 2019-re elérték, hogy a televízió műsorai az összes szolgáltatónál elérhetők legyenek a nap 24 órájában.
A csatorna mára közel 60 településre bővítette a vételkörzetét. Ezzel a Williams Televízió a térség meghatározó szereplőjévé vált. A televízió vezetése a régiós vételkörzet eseményein túl Pest megye életére is koncentrál. – olvasható a méltatásban. Gratulálunk az elismeréshez!