2019. 05. 30.

Pedagógusnap – két kiváló pedagógust díjaztak

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Pedagógusnap alkalmából május 30-án az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtárban köszöntötték a város pedagógusait, a gyáli közoktatási intézmények dolgozóit. Dr. Hrutkáné Molnár Mónika tankerületi igazgató asszony személyesen nem tudott részt venni az ünnepségen, ezért videoüzenetben köszöntötte a pedagógusokat. Pápai Mihály, Gyál város polgármestere rendhagyó ünnepi beszédet mondott, amelyben megköszönte a pedagógusok, pedagógiai munkát segítők áldozatos munkáját. Az ünnepi beszédeket követően Pápai Mihály polgármester és Nagy József Elek önkormányzatunk Oktatási és Kulturális Bizottságának elnöke átadták a Gyáli Közoktatásért Díjakat.

Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete még 1992-ben alkotott rendeletet abból a célból, hogy a gyáli közoktatásban, a gyáli közoktatásért kiemelkedő tevékenységet végző, a gyermekek harmonikus személyiségformálásában, a nevelő-oktató munkában, pedagógiai gyakorlatot segítő technikai faladatok ellátásában huzamosan kiemelkedő munkát végző szakemberek tevékenységét elismerje.

Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019-ben kiemelkedően eredményes pedagógiai tevékenységük alapján a Gyáli Közoktatásért Díjat adományozta Molnárné Bökönyi Mária, a Gyáli Bartók Béla Általános Iskola pedagógusa és Diószegi Zoltán Imréné, a Gyáli Ady Endre Általános Iskola pedagógusa részére. Részt vett az ünnepségen Erős József, Gyál Város alpolgármestere, továbbá Kovalik Józsefné, városunk díszpolgára is.

Tisztelettel gratulálunk a díjazottaknak! Szakmai életútjukban további sikereket kívánunk! A rendezvényt Hűvösvölgyi Ildikó (Kossuth díjas színművész) és  Udvarhelyi Boglárka énekművész műsora zárta.