2019. 02. 18.

Megújul az Ady utcai CBA üzlet – DM üzlet nyílik Gyálon

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Február 18-án felújítás miatt ideiglenesen bezárt az Ady Endre utcai CBA üzlet, a helyén fél év múlva készül el egy új üzletház, amelyben a Príma élelmiszer üzlet mellett nyílik egy DM és egy ismert ruházati és háztartási eszközöket forgalmazó diszkont is. A jelenlegi épületet lebontják, a helyére pedig egy új, modern üzletházat építenek, amely az Ady Center nevet viseli majd. A tervek szerint a felújítás alatt a dohánybolt egy konténerüzletből üzemel tovább. A munkaterületet előreláthatólag március 4-én adják át a kiválasztott kivitelező részére, és várhatóan szeptemberben adják át az új komplexumot a vásárlóknak.

Az 1.200 négyzetméteres alapterületen megközelítőleg 400 négyzetmétert foglal majd el a Príma üzlet, amely nemcsak méretében múlja felül a jelenlegi üzletet, hanem arculata, berendezése és áruválasztéka is európai viszonylatban bárhol megállja a helyét. – tájékoztatott Rubóczky József, a tulajdonos Rubók Kft. igazgatója.

Az áruház önálló pékséggel, komoly húspulttal működik majd annak érdekében, hogy állandóan friss, házi jellegű termékeket állíthassanak elő. Nemcsak egy élelmiszer-áruházat szeretnék átadni, hanem egy olyan komplexumot, amelyet Gyál háziasszonyai régóta várnak, ugyanis közel 400 négyzetméteren helyet kap egy DM, illetve a tervek szerint egy ismert ruházati és háztartási eszközöket forgalmazó diszkont, továbbá a jelenleg is működő Nemzeti Dohánybolt. – mondta a Kft. igazgatója.

70 parkolóhely nyújt majd kényelmes parkolási lehetőséget a vásárlóknak, illetve több kerékpártároló, amely 14 db bicikli parkolására biztosít lehetőséget. A beruházás bekerülési költsége mintegy 600 millió forint, amellyel várhatóan 20 új munkahely is létesül.

A Rubók Kft. vezetősége elkötelezett a dolgozói iránt, ezért a beruházás idejére ideiglenesen a másik Gyáli CBA üzletükbe (Gyál, Munkás u. 1.) helyezik a munkavállalókat, ahol az átépítés ideje alatt is folyamatosan várják a vásárlókat. Az átadásig a munkálatokkal járó esetleges kellemetlenségekért a Rubók Kft. a lakosság megértését kéri.