2018. 03. 9.

Megkezdődött az adófizetési csekkek kézbesítése

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Tisztelt Adózók!

A 2018. I. félévre vonatkozó helyi adófizetési kötelezettségüknek 2018. március 19-ig tudnak pótlékmentesen eleget tenni.

Adózóink részére elkészítettük a fizetési értesítőket, amelyek 2018. február 28-i állapot szerint tartalmazzák az adózók folyószámla egyenlegét. Gépjármű adó esetében a fizetési értesítőn csak azon gépjárművek adótételei szerepelnek, amelyekben a 2018. évre vonatkozóan nem történt adóváltozás. Azon gépjárműveknél, ahol adóváltozás történt (például: mértékváltás, gépjármű forgalomba helyezés), ott külön határozatot küldünk ki postán és tértivevényesen adózóink részére. Ebben az esetben a fizetési határidő a kézhezvételt követő 15. nap. A fizetési értesítések mellé, a bankszámlanyitásra nem kötelezett adózók részére biztosítjuk a készpénzátutalási megbízásokat az első, mind pedig a második félévi kötelezettség és az esetleges hátralék teljesítéséhez.

A fizetési értesítők kihordása március 9-én megkezdődik, melyet jövő hét szerdáig minden érintettnek meg kell kapnia.

Sajnos a fizetési értesítések elkészítését és kihordását korábbi időpontra terveztük, azonban a MÁK által üzemeltett program hibája miatt ez nem volt lehetséges. Ezen oknál fogva a gépjárműadó esetében késedelmi pótlék felszámítása nélkül 2018. március 31-ig tehetnek eleget fizetési kötelezettségüknek.

Amennyiben a fizetési értesítőket a jövő hét szerdáig nem kapják meg, illetve az abban foglaltakkal bármilyen problémájuk van, kérjük ügyfélfogadási időben keressék az Adócsoport munkatársait.

 

Adócsoport

Egresiné Nagy Erika

csoportvezető

Tel.: 29/544-142

E-mail: egresine.nagy.erika@gyal.hu

Gál Gabriella

ügyintéző

Tel.: 29/540-938

E-mail: gal.gabriella@gyal.hu

Szalainé Nagy Orsolya

ügyintéző

Tel.: 29/540-948

E-mail: szalaine.nagy.orsolya@gyal.hu

Lászlóné Orosz Krisztina

ügyintéző

Tel.: 29/540-940

E-mail: laszlone.orosz.krisztina@gyal.hu

Börcsök Kata

ügyintéző

Tel.: 29/540-941

E-mail: borcsok.kata@gyal.hu