2024. 02. 8.

Márciustól indul a zöldhulladék-gyűjtő zsákok osztása!

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Közeleg a tavasz, áprilisban indul a zöldhulladék-gyűjtési szezon. Ahogyan már megszokhatták, egyelőre ez nem változott, a kerti zöldhulladék csak FCC emblémás, lebomló zsákokban helyezhető ki, kivéve természetesen a kötegelt gallyak, amiket továbbra sem kell zsákba tenni. A zsákok egyszer használatosak, a gyűjtést végzők nem adhatják vissza.

Az FCC ingatlanonként és naptári évenként idén is 50 db szabványos lebomló zsákot biztosít az éves zöldhulladékos szezonra, melyet a közszolgáltatást igénybe vevő, a rendszerben nyilvántartott ingatlantulajdonosok KIZÁRÓLAG az alábbi zsákosztási időpontokban vehetnek át a Nevelési Tanácsadóban (Gyál, Rákóczi Ferenc utca 42- 44.):

– 2024. március 9. szombat 8-17 óráig
– 2024. március 23. szombat 8-17 óráig
– 2024. április 13. szombat 8-17 óráig

Fontos, hogy a zsákosztási időpontokon kívül máskor, a személyes ügyfélszolgálatokon nem lesz már lehetőség a zsákok átvételére. A zsákok átvétele a lakcímkártya felmutatásával történhet. Ha Önt meghatalmazza rokona, szomszédja, hogy a nevében az őt megillető zsákokat átvegye, természetesen erre is van lehetőség.

A fenti zsákmennyiség fölött további zöldhulladékgyűjtő zsákok vásárolhatóak:
– Csillag ABC Gyál, Bacsó B. u. 53.,
– Élelmiszerbolt Gyál, Kőrösi út 84-86.,
– Gazdák Boltja Gyál, Vecsési út 59.

A zsák fogyasztói ára 2024.01.01-től bruttó 190 Ft/db.

Szeretnénk jelezni, hogy a zöldhulladékgyűjtés szabályaival kapcsolatban jogszabályváltozás várható, így a zsákok felhasználhatóságával kapcsolatos változás is előfordulhat. Ezzel kapcsolatban pontosabbat egyelőre nem tudunk, nem tudhatunk. Kérjük, hogy figyeljék a weboldalunkat, Facebook oldalunkat, illetve természetesen az újságba is meg fogjuk jelentetni majd, amint információval rendelkezünk azzal kapcsolatban, hogy lesz-e változás, ezeknek mik a részletei és mennyiben érintik Önöket

FCC Magyarország Kft.