2021. 05. 6.

Májusban újraindul a zöldhulladékos zsákok osztása, a lomtalanítás és az FCC személyes ügyfélszolgálata is

Facebookon
Twitteren
E-mailben
A járványügyi helyzetre tekintettel a gyáli lakossági szolgáltatás területén a személyes érintkezést igénylő tevékenységeket felfüggesztette az FCC Magyarország Kft. az elmúlt 2 hónapra, de most újraindulnak ezek, az alábbiak szerint. Zöldhulladékos zsákok osztása: Az FCC ingatlanonként és naptári évenként 50 db szabványos lebomló zsákot biztosít az éves zöldhulladékos szezonra, melyet a közszolgáltatást igénybe vevő, a rendszerben nyilvántartott ingatlantulajdonosok az alábbi zsákosztási időpontokban vehetnek át: 2021. május 15. (szombat) 8-tól 17 óráig 2021. május 21. (péntek) 12-től 18 óráig 2021. május 28. (péntek) 12-től 18 óráig Helyszín: Gyál, Rákóczi Ferenc utca 42-44. – a Nevelési Tanácsadónak és a FEGY-nek otthont adó épület. Fontos tudnivaló: –    belépés csak orrot és szájat eltakaró maszkban történhet, –    kérjük a higiéniai és távolságtartási szabályok betartását, így már sorban álláskor is lehetőség szerint 1,5 méter távolságot tartsanak egymástól, az épületbe lépve használják a kézfertőtlenítő szert, –    kérjük, hogy lehetőség szerint egy családból csak egy ember jöjjön a zsákért, illetve bárkinek elvihető a zsák meghatalmazás, személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával, –    és a sok ember hatékony koordinálását elősegítendő a fegyelmezett magatartás is fontos, hogy ne a konfliktusok elsimítására menjen el az idő. Így tudjuk elérni, hogy mindenki minél előbb végezzen a zsákok átvételével. Akinek a fenti három zsákosztásos nap semmiképpen nem felel meg, az 2021. május 17-től a személyes ügyfélszolgálaton is (részletek alább) átveheti majd a zsákokat. Igazgatói döntés alapján a zsákok eljuttatásának idején még bármely zsákban kitehetik a zöldhulladékot, 2021. június 30-ig el fogják szállítani ezekből is a zöldhulladékot a 10 zsáknyi mennyiségi korlát erejéig. 2021. július 1-től azonban újra csak a szabványos, emblémás zsákok használhatók majd. Személyes ügyfélszolgálat:
  1. május 17-tőlújra indul az FCC személyes ügyfélszolgálata is, így ettől a naptól a régi rend szerint várják az ügyfeleket:
Hétfőnként 8-20 óráig, helyszín: FCC Magyarország Kft. székhelye (Gyál, Kőrösi út 53.) Keddenként 9-11 óráig, helyszín: Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár (Gyál, Kőrösi út 118-120.) Fontos információ: –    igazodva a központi szabályozáshoz a közösségi házba csak védettségi igazolvány felmutatásával lehet belépni, –    az ügyfélszolgálatokra belépés mindkét helyszínen csak orrot és szájat eltakaró maszkban történhet, –    kérjük a higiéniai és távolságtartási szabályok betartását, így már sorban álláskor is lehetőség szerint 1,5 méter távolságot tartsanak egymástól, az épületbe lépve használják a kézfertőtlenítő szert, –    kérjük, hogy lehetőség szerint egy családból csak egy ember jöjjön, –    a zöldhulladékos zsák meghatalmazás, személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával más számára is átvehető, –    keddenként a közösségi házban tartott ügyfélszolgálaton a zöldhulladékos zsák darabszáma korlátozott a raktározási lehetőségek miatt. Lomtalanítás: A házhoz menő lomtalanítási szolgáltatás 2021. május 15-én, szombaton indul útjára újra. Vagyis inkább folytatódik ott, ahol elakadt márciusban, hiszen elsőként a korábban már lomtalanításra jelentkezett lakosokkal veszik fel a kapcsolatot, leegyeztetik az elszállítás pontos idejét, utána tudják sorra venni a frissen beérkező igényeket. Sorrendben fognak haladni, az első körzettel kezdenek, és így haladnak majd tovább.   A fentiek megvalósításáért keményen dolgozik az FCC minden munkatársa, hogy utolérhessék magukat az elhalasztott feladatokkal, és ebben számítanak az Önök együttműködésére és türelmére is, és bíznak benne, hogy minél előbb mindenki sorra kerül akár zsákról, akár lomtalanítási igényről, akár egyéb ügyintézésről van szó. Az FCC ügyfélszolgálata az elektronikus elérhetőségeken továbbra is várja megkereséseiket, és ügyintézőik segítenek olyan gyorsan és ügyesen, ahogy csak lehetőségük van rá: Telefon: +36-29/540-265 Fax: +36-29/540-251 E-mail: vevoszolgalat@fcc-group.hu