2017. 03. 24.

Létesítményvezetői és úszómesteri munkakörbe keresnek munkaerőt a Gyáli Tanuszodába

Facebookon
Twitteren
E-mailben

A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében megépülő tanuszodák közül elsőként indult el a Gyáli Tanuszoda beruházás, mely a remények szerint elsőként is fejeződik be.

A hamarosan átadásra kerülő létesítménybe egy fő vezetőt és egy fő úszómestert keresnek közalkalmazotti státuszba az alábbi elvárásokkal.

ÚSZÓMESTER Alapfeltételek:
  • Középfokú végzettség
  • Jó úszástudás és vízbiztosság
  • Orvosi igazolás előzetes szakmai alkalmasságról.
  • Sikeres szintfelmérő teljesítése a tanfolyam elején.
  • Klórgázadagoló- és berendezés kezelő képesítés.
  LÉTESÍTMÉNYVEZETŐ
  • középfokú végzettség
  • Műszaki végzettség előny
  • 3-5 év üzemeltetési/műszaki tapasztalat
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet a vmolnar@mnsk.hu e-mail címen.

Az uszodában összesen három takarító-pénztáros, három úszómester és egy létesítményvezető fog dolgozni, melyek körül már két úszómester és három takarító-pénztáros pozíció már betöltött.

Az uszodáról:

Az új létesítmény nemcsak az óvodás és iskolás korú gyermekek, hanem a város, a járás minden lakosa számára nyitja meg kapuit. Az tanuszodát – nevéből eredően –  elsősorban a gyermekek élvezhetik igazán, azonban oktatási időn kívül a felnőttek is igénybe vehetik a szolgáltatásokat.

A közel 350 millió forintból megvalósuló fejlesztés során egy 15×25 méteres 1,9 méter mélységű, 26-28 fokos medence és egy 6×10 méteres 0,8 méter mély, 30-32 fok vízhőmérsékletű tanmedence kerül kialakításra.

A kivitelezés során Gyál Város Önkormányzata egy 46 férőhelyes parkolót alakít ki, az épület körül rendezett zöldövezet, illetve egy pihenő park 280 nm2-es játszótérrel várja majd a kikapcsolódni vágyókat. A város költségvetéséből mindezen fejlesztésekre nettó 43 millió forintot különítettek el.

Az uszoda egyedi fa burkolatát stílusosan egészítik majd ki a levehető oldalfalak, így biztosítva nyáron a szabadtéri kapcsolatot, a látogatók tehát szép időben úszást követően egyenesen a zöld parkba mehetnek pihenni, napozni.

A tanuszoda megépítésével nemcsak a diákok, hanem a város, a régió más polgárai körében is népszerű sportággá válhat az úszás, hozzájárulva ezzel a program alapvető céljának megvalósításához: az egészséges életmód, a rendszeres testmozgás elterjesztéséhez.

Képek és további információ: https://www.gyal.hu/beruhazasaink/gyali-tanuszoda-epitese/