2023. 02. 28.

Lakossági barnakőszén igényelhető

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az állami tulajdonú Ormosszén Zrt. webáruházán keresztül lakossági barnakőszén rendelés benyújtására van lehetőség, mely igényléséhez az alábbi módon szükséges eljárni:

  1. A hazaiszen.hu honlapon keresztül, ahol a vonatkozó árlista is megtalálható, ugyanúgy le lehet adni a megrendelést, mint bármely másik webáruházban.

  • Azon állampolgárok részére, akik nem tudják elérni a fenti internetes oldalt, lehetőséget biztosítunk a „MEGRENDELŐLAP MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE önkormányzati ügyintéző közvetítésével” megnevezésű megrendelőlap kitöltésére és elküldésére az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár (2360 Gyál, Kőrösi út 118.) földszinti információs pultjánál:

2023.  március 1-től

 minden munkanap: 8-16 óra közötti időpontban

  • A megrendelő magánszemély által kitöltött, aláírt igénylő lapot a rendeles@hazaiszen.hu e-mail címre elküldik, és a beérkező visszaigazolással együtt átadják az érintett megrendelő magánszemély részére.
  • A megrendelt szén kiszállításával kapcsolatos értesítéseket az Ormosszén Zrt. munkatársai és a Magyar Posta munkatársai a megrendelőlapon megadott mobilszámon fogják a megrendelő részére eljuttatni. Fontos! A megrendelőlapon megadott telefonszám tulajdonosának jelezze a részére érkezett információ megrendelő részére történő gyors továbbításának fontosságát, ugyanis a kiszállítás sikeressége múlhat rajta.
  • Kiszállításkor a magánszemély átveszi a megrendelt szenet és bankkártyával, illetve utánvéttel fizet attól függően, hogy melyik fizetési módot adták meg a megrendeléskor.

Adatvédelmi tájékoztató.

Gyáli Polgármesteri Hivatal