2019. 08. 23.

Különösen nagy figyelmet fordítanak idén a biztonságra az utcabál szervezői

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Augusztus 24-én szombaton rendezik az immár hagyománnyá vált Gyáli Születésnapi Utcabált a piactéren. Idén igazán kitettek magukért a szervezők, hiszen Magyarország egyik legnépszerűbb előadóját hívták meg fő attrakcióként. Majka és zenésztársai országszerte tartanak teltházas koncerteket, ezért a szombati rendezvényre is nagyszámú közönséget várnak. A várhatóan magas létszám miatt, a látogatók biztonsága érdekében idén útlezárásokra kell számítani a rendezvényt határoló utcákban. A forgalomkorlátozásban érintett útszakaszokat a mellékelt térképen pirossal emeltük ki.

Az útlezárás több menetrend szerinti autóbusz útvonalát és érinti, ezért azok terelőútvonalon közlekednek majd a rendezvény ideje alatt (2019. augusztus 24-én 15.00 órától 24.00 óráig).

A forgalom elől elzárt területre kizárólag az ott lakók hajthatnak be, lakcímkártya felmutatása után. A rendezvényt idén is nagyszabású tűzijáték zárja, melyre 22.00 órakor kerül sor. A szervezők arra kérik a környéken lakókat, hogy fokozottan ügyeljenek háziállataik biztonságos elhelyezésére, nehogy kiszökjenek a kapun, a tűzijáték által keltett zajok miatt.

A rendezvény után a szervezők, mint minden évben, ezúttal is gondoskodnak a terület és a környező utcák tisztaságának helyreállításáról.

Sok szeretettel várnak mindenkit a szervezők, ünnepeljük együtt a 22 éves Gyál várost!

A rendezvény részletes programját itt találják.

https://www.gyal.hu/2019/07/18/gyali-utcabal-reszletes-program/