2020. 02. 4.

KSH KÖZLEMÉNY – Tájékoztatás lakossági adatgyűjtésekről

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Tisztelt Gyáli Lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Központi Statisztikai Hivatal Gyál településen a KSH elnöke által 2020-ra engedélyezett önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint. A felvételek Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) szerinti nyilvántartási számai és megnevezései a következők: ➡️1539 Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei ➡️1942 A lakosság utazási szokásai

Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Kft. fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A válaszadásra kijelölt háztartások kijelölése a KSH népszámlálási adatállományának aktualizált változatából véletlenszerű mintavétellel történik az ország különböző településein. Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében.

További felvilágosítás a lakosság részére munkanapokon hétfőtől – csütörtökig 8:00 és 16:30 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a +36 80 200-766 telefonszámon, illetve a lakinfo@ksh.hu e-mail címen érhető el.

Kérjük együttműködésüket, amellyel hozzájárulnak a felmérés sikeres végrehajtásához!