2022. 11. 30.

Közmeghallgatást tartott a képviselő-testület

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete november 25-én közmeghallgatást tartott, amelynek keretében a gyáli lakosság betekintést nyerhetett az idei évi városi fejlesztésekbe, illetve a jövő évi tervekbe. Az eseményen részt vett dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, a képviselő-testület tagjai, Rozgonyi Erik címzetes főjegyző, Pap Krisztina aljegyző, a Gyáli Polgármesteri Hivatal munkatársai, valamint gyáli intézmények vezetői is.

Mitku-Orosz Krisztina, a Pénzügyi és Adó Iroda vezetője ismertette a költségvetés időarányos teljesítését. A tájékoztatóból az is kiderült, hogy Gyál város idén összesen mintegy 7,8 milliárd forintból gazdálkodott.

A költségvetés ismertetését követően Pápai Mihály polgármester röviden bemutatta az idei évben megvalósult és a jövőben tervezett fejlesztéseket.

A lakossági kérdések és észrevételek között szerepelt az Erdősor utcai erdősáv állapota, a születésnapi utcabál zajszintje, valamint a sportolásra ösztönző felhívások mennyiségét hiányolta egy lakó.

A lakossági kérdésekre Pápai Mihály polgármester válaszolt a helyszínen. A közmeghallgatás összességében jó hangulatban telt, amelynek teljes jegyzőkönyve megtekinthető lesz hamarosan a honlapon.