2022. 10. 14.

Közlemény – munkavégzés miatt vízhiányra és forgalmi fennakadásra lehet számítani a város egyes részein

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Tájékoztatjuk a Tisztelt gyáli Felhasználókat, hogy Gyálon 2022.10.17. 22:00 – 2022.10.18. 04:00 között a DPMV Zrt. munkatársai éjszakai munkavégzést fognak végezni.
A munkavégzés az 1869/2021. (XII.3.) Korm. Határozat alapján Gyál Város Önkormányzata támogatásban részesült, melynek keretein belül folytatjuk az ütemezett tolózár cseréket.

A munkavégzés ideje alatt vízhiányra (csatolt kép) és forgalmi fennakadásra lehet számítani az érintett területeken.
Szeretnénk kérni a Tisztelt gyáli Lakosokat, hogy a felbontásra kerülő csomópontoknál fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek, saját és munkatársaink biztonsága érdekében!

A csatolt képen fekete sraffozással jelölt területeken várható vízhiány, illetve a település további részein nyomásingadozás előfordulhat. A lehtárolt rész a Kőrösi út – Ady Endre utca – Határ út és Budapest közigazgatási határa.

A munkavégzések következtében az érintett településrészen zavarossá válhat a szolgáltatott víz, ezért a tolózár cseréket követően – a szolgáltatás helyreállításával együtt – haladéktalanul megkezdjük a hálózat tűzcsapokon keresztül történő átmosását. Ezzel a módszerrel azonban a bekötővezetékekben és a házi vízhálózatban megjelenő elszíneződést okozó anyagokat nem lehet eltávolítani, az, kizárólag a felhasználó által történő vízfolyatással távolítható el.

A zavartalan munkavégzés érdekében megértésüket és szíves türelmüket kérjük!

Dél-Pest Megyei Víziközmű Szolgáltató Zrt.