2017. 02. 14.

Kétéves a Gyáli Babaköszöntő Program

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Idén ünnepli második évfordulóját a Gyáli Babaköszöntő Program, mellyel a fiatal családok gyermekvállalását kívánja támogatni Gyál Város Önkormányzata. Két gyáli édesanya javaslatára valósult meg az ötlet, akik a program részletes kidolgozásában is jelentős szerepet vállaltak.

Az első ajándékcsomagok átadását ünnepélyes megnyitó keretein belül Erős József alpolgármester adta át, melyet február 22-én megismételnek.  A Gyáli Polgármesteri Hivatalba  azon gyáli újszülöttek kaptak meghívást, akik 2017 januárjában, vagy azt követően születtek. Az egy-két új eszközzel kiegészített babacsomagot idén Pápai Mihály polgármester és Erős József alpolgármester adja át.

DSC_0007

A támogatás formája egyszeri 15.000 forint értékű támogatási csomag, amely gyermekruházatot és más a gyermek gondozását segítő tárgyakat tartalmaz. Az ajándékcsomagban megtalálható textilpelenka, fürdőlepedő, pártedli, sapka, takaró, body, lázmérő stb.
 

gyali-babakalauz

A csomag részét képezi a Gyáli Babakalauz nevezetű kiadvány is, mely a helyi védőnők, gyermekorvosok elérhetőségeit, rendelési idejüket, az ügyeletes kórházak elérhetőségeit, valamint a gyermekek után járó támogatások, illetve kedvezmények részletes bemutatását tartalmazza.