.

.

Árpád téri

Az Árpád téri játszótér a Szent István utca és az Árpád utca találkozásánál található, egy kerítéssel körbekerített területen. A játszóteret 2021-ben teljesen felújította az önkormányzat, így mára egy impozáns, sokak által kedvelt játszótérré és közösségi térré vált. A nyári hónapokban árnyas fák biztosítják az árnyékot, valamint az ide látogatók kényelmét szolgálja ingyenes köztéri wc is.

Millenium parki

Ez a játszótér a Millenniumi park Kolozsvári utca melletti részén kapott helyet, kerítéssel teljesen körbekerített területen. A nyári erős napsugarak ellen napvitorlákkal védik az ide látogató gyerekeket. A játszótér mellé telepítettek ingyenesen használható köztéri wc-t.

Némediszőlő

Némediszőlő városrészben a közösségi ház udvarán alakítottak ki egy impozáns, rendezett játszóteret padokkal, köztéri kukákkal, ivókúttal.

Óriáshomokozó

A Kálvin téren, a Bajcsy Zsilinszky és a Temesvári utcák találkozásánál, egy kerítéssel körbevett területen alakították ki a 75 m2 alapterületű homokozót, amelyet 2021 szeptemberében adott át dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő és Pápai Mihály polgármester. A beruházásra 4,3 millióforintot szánt az önkormányzat, de helyi vállalkozók is felajánlották segítségüket a megvalósításhoz, így az óriáshomokozó megszületése egy jó példa az összefogás erejére is. A homokozó mellé 2022-ben az önkormányzat további játszóeszközöket is telepített, a kicsik nagy örömére, így a terület egyre jobban hasonlít egy komplex játszótérre. A homokozó fölött napvitorlák óvják a kicsiket a napsütéstől, az elkerített területen belül ingyenes köztéri wc, ivókút és sok pad is az ide látogatók kényelmét szolgálja.

Petőfi-Deák sarok

A Petőfi Sándor és a Deák Ferenc utca találkozásánál egy kerítéssel körülvett területen helyezkedik el a játszótér, amelyet 2020-ban újított fel az önkormányzat, ennek során új rugós játékokat, libikókát, ping-pong asztalt, hintákat, homokozót és padokat, valamint kukákat is kihelyeztek. A megvalósításban Gyál Város Önkormányzata mellett két gyáli vállalkozás is segítséget nyújtott.

Uszoda menti

2017-ben adták át a Gyáli Járási Tanuszodát a Liliom utcában, ezzel egy időben alakították ki a szomszédságában azt a parkot, amelynek része lett egy játszótér is. A játszótér csakhamar a helyi apróságok kedvelt helyszínévé vált, biztonságukról kerítés gondoskodik, kényelmükről pedig napvitorlák, ivókút, ingyenes köztéri wc, padok.