2022. 03. 3.

Ismét Kalmár Róbertet választották vezetőjüknek a FEGY tagjai

Facebookon
Twitteren
E-mailben
Tisztújító közgyűlést tartott február 25-én a FEGY Polgárőr és Tűzoltó Egyesület a közösségi házban. Az eseményen részt vett Nagy József Elek, Gyál város alpolgármestere, Szabó Gyula alezredes, a XX. Kerületi Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság parancsnoka, Gere Imre ezredes, a Monori Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője, dr. Sógor Zsuzsanna, a százados asszony, a Gyáli Rendőrőrs parancsnok helyettese. Az egyesület elnökének újra Kalmár Róbertet szavazta meg a tagság, aki 2008 februárjától vezeti az FEGY-et, előtte 3 évig alelnökként, azt megelőzően pedig 3 évig a felügyelő bizottság elnökeként vett részt az egyesület életében. Kalmár Róbert kérdésünkre elmondta, hogy Gyál közbiztonsága az elmúlt években, évtizedekben egyértelműen sokat javult, ami a rendőrség hatékony felderítő munkáján kívül az egyesület mindennapos járőrszolgálatának is köszönhető. Az egyesület terveiről is faggattuk az újraválasztott elnököt, aki elárulta: – Egyesületünk dédelgetett álma az önálló székház, ügyeleti központ és tűzoltó szertár kialakítása, ami bízom benne, hogy ebben az évben megvalósul. Igaz, ehhez az elszabadult építőanyag árak miatt vállalkozói, vagy magánszemélyek támogatására is számítunk, mivel az általunk összegyűjtött pénzösszeg elképzelhető, hogy kevés lesz.   A közgyűlésen a hivatalos beszámolókat követően átadásra kerültek azok az elismerések, melyeket a szolgálatban töltött idő, illetve kiemelkedő munkájuk alapján kaphatnak meg az egyesületi tagok. Az elismeréseket Nagy József Elek, Gere Imre és Kalmár Róbert adták át.  
  • 5 éves polgárőri szolgálatáért jutalomban részesült:
Nyírádi Katalin
  • 15 éves polgárőri szolgálatáért jutalomban részesült: 
Turcsán Attila
  • 20 éves polgárőri szolgálatáért jutalomban részesült:
Hajdu Sándor
  • 25 éves aktív polgárőr szolgálatáért elismerésben részesült:
Bagdi Gyula, Mészáros József
  • 2021-ban legtöbb polgárőri szolgálatban részt vett:
Czirijákné Koi Melinda, Forrai Anita, Hovanyecz Milán, Kovács Alexandra Vanda, Kőszegi Viktor, Szebeni Tamara, Trucza Ádám
  • Az a személy, aki felsőpakonyi polgárőrként, „idegen légiósként” adott szolgálatot havonta több alkalommal Gyálon, a város közbiztonsága javítása érdekében:
Hugyecsek Zsolt
  • 2021-ben a legtöbb tűzoltói vonulásban részt vett:
Czékmány Tamás, Hajdu Sándor, Hovanyecz Milán, Kovács Róbert, Sárvári Dávid
  • A riasztórendszer karbantartása, felügyelete, valamint az ügyfelekkel való kapcsolattartás miatt jutalomban részesült:
Bagdi Gyula, Czirjákné Koi Melinda, Czirják István, Czékmány Tamás, Hajdú Sándor, Hovanyecz Milán, Léber Gergő, Sárvári Dávid, Szirom Richárd, Nagy István, Zeitler János
  • 2021-ben a gépjárműkarbantartásban és a gépjármű fecskendők, járőrautók mindennapos hadrafoghatóságáért végzett munkájáért elismerésben részesült:
Hovanyec Milán, Kovács Tamás, Kovács Róbert, Kőszegi Béla, Ragó István, Zeitler János
  • 2021-ban az ifjúsági tagozat oktatásáért, foglalkozások szervezéséért versenyekre való felkészítéséért és a csapat vezetéséért elismerésben részesült:
Czékmány Tamás, Czétai Balázs, Glasz József