2024. 05. 28.

Ismét felbukkantak a csaló aszfaltozók

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Sajnos már menetrendszerű, hogy amikor a városunkban aszfaltozási munkák zajlanak, megjelennek nyomukban azok az egyének, akik az önkormányzatra hivatkozva, pénzért vállalják, hogy leaszfaltozzák a gépkocsibejárót. 

Ismételten felhívjuk a Lakosság figyelmét, hogy a jelenleg is zajló aszfaltozási munkálatoknak nem része a gépkocsibeállók aszfaltozása, az önkormányzat által megbízott vállalkozásnak kifejezetten megtiltották a szerződésben, hogy ilyen munkálatokat elvégezzen, annál is inkább, mert a gépkocsibeállók, csakúgy mint a járda kiépítése, aszfaltozása, előzetes engedély köteles tevékenység.

Az önkormányzat ezúton is felhívja a Lakosság figyelmét, hogy nem az általuk megbízott kivitelezők azok, akik így járnak házról házra. A csalók rossz minőségű aszfaltot terítenek szét, kis vastagságban dolgoznak, így az általuk elvégzett munka nem lesz tartós.

A csalók módszere, hogy megjelennek, nagyon kedvesnek tűnnek, sokszor még alkudni is engednek az árból, aztán a silány munkát követően megjelenik a „behajtó”, majd a pénz beszedése után telefonon sem lehet elérni őket.

Kérjük Önöket, hogy legyenek nagyon körültekintőek!

Továbbá felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy az útfelújítás nem fejeződik be az aszfaltréteg leterítésével. Az aszfaltozást követően az út széle még további tömörített murva réteget kap, valamint a szikkasztóárkok profilozása is ezután fog megtörténni.