2018. 11. 21.

Ingyenes szűrővizsgálatok a Dél-pesti Kórházban

Facebookon
Twitteren
E-mailben

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet és a Pesterzsébeti Egészségfejlesztési Iroda sok szeretettel vár minden érdeklődőt 2018. november 24-én, reggel 9 órától délután 14 óráig tartó Egészségnapjára.

Ha nincs ideje sorban állni hétköznap a szakrendeléseken, nincs beutalója vizsgálatokra, rég volt tüdőszűrésen, használja ki az egészségnapot, és éljen az ingyenes lehetőséggel!

A Dél-pesti Kórház a régió meghatározó egészségügyi intézményeként évről évre az egészségtudatosságra, valamint a prevenció fontosságára szeretné felhívni a figyelmet, hiszen sokkal könnyebb és eredményesebb lehet a gyógyulás egy betegség korai felfedezését követően.

Újdonság lesz a betegségrizikó-szűrés, melynek keretében lehetőség lesz ingyenes EKG vizsgálatra és kiértékelésre, húgysav és PSA tumormarker vizsgálatra, valamint testösszetétel analízisre is.

A hagyományokhoz híven tüdőszűrés, látásvizsgálat, nőgyógyászati és urológiai szűrés, vérnyomás-, vércukor- és koleszterinszint mérés, számítógépes talpvizsgálat várja az érdeklődőket, valamint egészséges ételek, kóstolójára is lehetőség lesz.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a szűréseken történő részvételhez (látásvizsgálat, nőgyógyászat, urológia) érvényes TAJ kártya, lakcímkártya és személyazonosító igazolvány szükséges! A vizsgálatok száma korlátozott! A bejelentkezés érkezési sorrendben történik, előzetes regisztráció nincs. Az egészségnapon kizárólag szűrővizsgálatokat végeznek.

További információk és részletes program: www.delpestikorhaz.hu

egeszsegnap18osz_A1.indd