2023. 06. 7.

Ingyenes szabadtéri jógaórák nyáron

Facebookon
Twitteren
E-mailben
Gyál Város Önkormányzata, tekintettel a korábbi évek sikerére idén ismételten INGYENES szabadtéri jógázást szervez, ezúttal négy gyáli helyszínen.
Kihasználva a hamarosan átadásra kerülő két park és a már meglévő szabadtéri helyszínek lehetőségeit, közös sporttevékenységre invitálják a gyáli lakosságot a szervezők.
A 80 perces órákat Abonyi Tündi hatha-, női-, gerinc-és yin jóga oktató tartja, amelyre mindenkit szeretettel várnak.
Időpontok és helyszínek:
🌿 június 8. csütörtök 18.00 – Millenniumi park
🌿 június 21. szerda 18.00 – Bartók park
🌿 augusztus 10. csütörtök 18.00 – Víztorony park
🌿 augusztus 25. péntek 20.00 – Peremvárosi Horgásztó
👆 A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni lehet az adott eseményt megelőző napig a kabinet@gyal.hu címen. Az első ötven regisztráló vehet részt az órán, amelyre csupán egy matracot szükséges vinni.
Tudnivalók:
✨ Ha először jössz szabadtérre jógázni, hozz magaddal valamit, amit le tudsz teríteni a fűre, magad alá, pl. jógamatrac, pokróc, törölköző.
✨ Legyen nálad víz, elég egy kulacs is, amit meg tudsz tölteni a közeli ivókútnál.
✨ Hozhatsz magaddal némi elemózsiát is, pl. gyümölcsöt, vagy valami könnyű, hideg élelmet, amit jógázás után jólesik majd elfogyasztani.
✨ Fontos, hogy jógázás előtt lehetőleg 1-2 órával már ne egyél.
✨ Váltóruha nem szükséges, elég ha rétegesen öltözöl, de ha mégis nagyon megizzadsz a végére, és át szeretnél öltözni, van a parkban illemhely.
Az órán mindenki saját felelősségére vesz részt!
Szabadtéri program lévén, esetleg észrevétlenül megfázhatsz, erős napsütés esetén leéghetsz, napszúrást kaphatsz, ezért fokozottan figyelj magadra!
Kedvezőtlen időjárási feltételek esetén az események elmaradhatnak.
Várunk szeretettel! 🙏🏻