2023. 08. 31.

Ilyen volt a születésnapi utcabál

Facebookon
Twitteren
E-mailben

26. születésnapját ünnepelte Gyál város augusztus 26-án a piactéren, amit a hagyományok szerint egy jó hangulatú utcabállal tett emlékezetessé

A tikkasztó hőség ellenére a kora délutáni óráktól számos izgalmas program és szórakoztató tevékenység várta a családokat. A kicsiknek játszóház, ugrálóvár és arcfestési lehetőség, míg a felnőtteknek élőzenés koncertek, bemutatók szolgáltatták a szórakozás forrását, az est fénypontjaként pedig idén is nagyszabású tűzijátékban gyönyörködhettünk.

A nap folyamán a Liliom Óvoda udvarán bababirodalom, rajzolás, arcfestés, népi játszó, kis ugrálótérjáték, a Turáni Hagyományéltető Egyesület bemutatója, családi programok, bábelőadás várta a kisebb korosztályt.

A piactér területén a nagyobb gyermekeket nagyméretű térjáték, a FEGY járműveinek bemutatója, a Turáni Hagyományéltető Egyesület hadi bemutatója, a Közház sátornál pedig kvízjátékok várták.

A színpadon a Madsen Modell, a Retroleum zenekar és az Ismerős Arcok zenekar produkcióit láthattuk, a koncertek közötti szünetben került sor a „Színesítsd a Várost Te is!” gyermekpályázat díjkiosztójára, a „Gyál Kiváló Sportolója Díj” átadására, valamint pólóágyúzásra.

A születésnapi programokat idén is nagyszabású tűzijáték zárta.