2018. 02. 21.

Időpontra lehet hívni a kéményseprőket a családi házakhoz! Ingyen!

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2018. január elsejétől a családi házban (egylakásos ingatlanban) élők a nekik alkalmas időpontra kérhetik a kéményseprést, illetve az ellenőrzési munkákat. A szolgáltatás igénylése ezekben az esetekben nem kötelező, de a biztonság érdekében javasolt.

Figyelem! Az ingyenes kéményseprőipari  sormunka igénylése időpontfoglalással történik, amelyre interneten, telefonon vagy személyesen van lehetőség.

Fontos tudnivalók: A gyors és egyszerű ügyintézés érdekében korszerű internetes felületen is lehet időpontot foglalni kéményseprésre! Interneten: http://kemenysepres.katasztrofavedelem.hu/ugyfelszolgalat linken. E-mailben: levelét a kemenysepro.ugyfelszolgalat@katved.gov.hu címre küldve. Telefonos ügyfélszolgálaton keresztül: a 1818-as hívószám tárcsázása után a 9-es, majd az 1-es nyomógombot megnyomva, a jelentkező ügyintézőnél. Személyesen: ügyfélfogadási időben várja a Pest megyei ellátási csoport, Törökbálinton a Raktárvárosi út 1. szám alatt.

Ezeken a felületeken az egylakásos ingatlan (zömmel családi házak) tulajdonosa egyeztethet időpontot az ingyenes kéményseprői sormunka elvégzésére.

A kéményseprőipari szolgáltatás a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságokon és a katasztrófavédelmi kirendeltségen keresztül nem intézhető! Kérjük, megkereséseiket kizárólag a fenti elérhetőségeken tegyék meg!

BM OKF GEK Pest Megyei Kéményseprő Ellátási Csoport