2020. 12. 21.

Idén közel 100 szépkorú lakosnak ajándékozott karácsonyi csomagot az önkormányzat

Facebookon
Twitteren
E-mailben

A Képviselő testület döntése alapján az előző évekhez hasonlóan, idén is minden gyáli szépkorúnak karácsonyi ajándékcsomaggal kedveskedik az Önkormányzat. A csomag – melyben szaloncukor, teasütemény, bor, tea, kávé, diabetikus szörp, virágméz, aszalt szilva és sós teasütemény is helyet kapott – alanyi jogon jár minden gyáli szépkorúnak, amelyeket az önkormányzati képviselők kézbesítenek decemberben.

Fotósunk Nagy József Elek alpolgármestert, a 6. számú választókerület képviselőjét kísérte el Varga Sándorné Ida nénihez, aki nagyon örült az ajándéknak. A látogatás a vírushelyzetre való tekintettel maszkban, kesztyűben és a biztonságos távolság megtartása mellett zajlott, előre egyeztetett időpontban.

Az idős emberek tapasztalatukkal, tudásukkal, a város múltjának tanúiként, olyan értéket képviselnek, amelyek méltán teszik őket minden közösség megbecsült tagjaivá – vallja Pápai Mihály polgármester.

Gyál Város Önkormányzata a Gyáli Szépkorú Program keretein belül a 90. életévét betöltött, gyáli állandó bejelentett lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező időseket december hónapban legfeljebb 8.000 Ft forint értékű csomaggal támogatja – szól a rendelet, amelyet a képviselő-testület szavazott meg.

_MG_7275