2022. 08. 15.

Hétfőtől megváltozik a forgalmi rend a Somogyi Béla utcában

Facebookon
Twitteren
E-mailben

A terveknek megfelelően halad városunk egyik legnagyobb beruházása, a víztorony melletti park építése. Az Arany János utca – József Attila utca – Széchenyi út – Dobó Katica utca által határolt terület teljes egészében megújul.

A parkot jelenleg kettéosztja a Somogyi Béla utca Széchenyi utca – Arany János utca közti szakasza, amely annak érdekében, hogy a létesítendő parkban biztonságos és zavartalan legyen a kikapcsolódás, forgalom elől elzárt terület lesz előre láthatólag 2022. augusztus 15-től. A Somogyi Béla utca ezen rövid, pár tízméteres szakasza a jövőben az új park részét képezi majd, természetesen a környezetéhez illeszkedő burkolattal és kialakítással.

Augusztus 15-től tehát az eddig folytatólagos Somogyi Béla utca két részre kerül felosztásra, déli része a Kőrösi úttól az Arany János utcáig tart, az északi része pedig a Széchenyi utcától a Deák Ferenc utcáig tart az újonnan kialakuló forgalmi rend szerint.

Kérjük az arra közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel, a kihelyezett közúti jelzéseket figyelembe véve, azok szerint közlekedjenek a kérdéses szakaszon, a KRESZ szabályainak maradéktalan betartásával.