2019. 02. 11.

Házasság hete

Facebookon
Twitteren
E-mailben
Közel két évtizede Angliából indult el ez a kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet. Hazánkban az országos eseménysorozatot 2008 óta rendezik meg, számtalan nagyváros, település, közösség részvételével. Idén Gyál város is csatlakozik a kezdeményezéshez, melynek keretében értékes párkapcsolat-építő programokra várják a párokat. Programkínálat:
  • Február 11-17. Facebook nyereményjáték: Nyereményjáték Gyál város Facebook oldalán: Töltse fel párjával készült esküvői fotóját a város facebook oldalára, a nyereményjátékot meghirdető bejegyzés alá. A legtöbb kedvelést kapó fénykép a városközpontban található molinón kihelyezésre kerül. Versenyfeltételek: kedvelje a város facebook oldalát, ossza meg és kedvelje a bejegyzést. A játék időtartama: 2019. február 11-17. Eredményhirdetés: 2019. február 20.
    Instagram nyereményjáték: Kivel osztanád meg a 7000 forint értékű ajándékcsomagot? Nincs más dolgot, mint kövesd a város Instagram oldalát és kedveld a nyereményjátékot meghirdető bejegyzést, majd a bejegyzés alatt, hozzászólásban jelölj meg egy személyt, akivel megnyerheted a desszertekkel és egyéb finomságokkal teli ajándékcsomagot!! A játék időtartama: 2019. február 11-17. Sorsolás: 2019. február 20.
  • Február 14. 17.00 Van-e titka a jó házasságnak? Hogyan őrizhető meg a párkapcsolat frissessége? Kerekasztal-beszélgetés a közösségi házban a házasság témakörében Tábit Saroltával (klinikai szakpszichológus) és Sümegi Réka Tündével (pszichológus). A részvétel ingyenes.
  • Február 15. 19.30 Egy óra páros-táncos móka a közösségi házban Egy kis ízelítő a tánc csodálatos világából, ahol a férfi és a nő, valamint a kettőjük harmonikus együttműködése egy új oldalról tárul fel. Megismerhetik a társastáncos bulik elmaradhatatlan táncát, a Cha-cha-cha alaplépéseit, könnyed, vidám légkörben. A részvétel ingyenes.
  • Február 16. 20.00 Legeredetibb házaspár farsangi jelmezverseny a közösségi házban rendezett Retropartyn https://www.facebook.com/events/602456543538467/
  A közösségi médián közzétett nyereményjátékok adatvédelmi szabályzatára vonatkozóan a www.gyal.hu/adatvedelem menüpont alatt található általános adatvédelmi szabály a mérvadó.   plakát