2020. 05. 4.

Gyálon is újraindul a sportélet

Facebookon
Twitteren
E-mailben

A kormány május 3-tól enyhítéseket vezetett be a koronavírus miatt hozott szigorításokkal szemben, így mostantól bizonyos szabályokat betartva, újraindulhat a sportélet Magyarország szerte.

Május 4-től a Gyáli BKSE is megkezdi az edzéseket a sportpályán, hétköznapokon 17.00 órától 20.00 óráig. Az egyesület vezetősége megalkotott egy sportpályarendet, amely a koronavírus miatti veszélyhelyzet idejére érvényes, ezeket a pálya több pontján kifüggesztették egyébként, hogy a látogatók ott is megismerhessék, milyen szabályokat kell betartaniuk.

Legfontosabb, hogy a látogatók továbbra se rongáljanak, illetve a kialakult helyzetre tekintettel, még inkább tartsák be a higiénés szabályokat, illetve ne szemeteljenek. Az edzésre érkezők a vírushelyzet alatt nem használhatják az öltözőket.

A  gyerekeket kihozó szülők csak a lelátón – és ott is  csak megfelelő távolságra – lehetnek egymástól.

Csak annyian edzhetnek egy időben, hogy az biztonságos legyen.

Csak 65 év alatti edzők tarthatnak edzéseket a gyerekeknek.

Nagyon fontos, hogy ameddig az edzések folynak, (azaz hétköznap 17 és 20 óra között) addig a salakos futópályán nem futhat senki!

A sportpálya egyébként reggel 7 órától nyitva van, a futókört, a kosárlabda pályát bárki használhatja a korábban meghatározott házirend szerint, kiegészítve a vírushelyzet miatt hozott újabb szabályokkal.

gyáli sportpálya minta