2020. 10. 21.

Gyáli Zrínyi Miklós Általános Iskola közleménye – Covid

Facebookon
Twitteren
E-mailben
Tisztelt Szülők!
Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy intézményünk dolgozójának Covid tesztje pozitív lett, ezért kértük 3 osztály gyermekeinek hazavitelét. A Gyáli Zrínyi Miklós Általános Iskola nevében nagyon szépen köszönöm a gyors reagálást az 1. évfolyamos és a 4. a osztályos gyermekeink szüleinek!
A népegészségügyi feladatkörében eljáró Pest Megyei Kormányhivatal Dabasi Járás Hivatala elrendelte 3 osztály (1.a, 1.b, 4.a osztályok) és 5 pedagógus kontaktszemélyek járványügyi megfigyelését (karanténját). A karantén idejét az utolsó kontakt naptól számítva határozták meg: 202. október 14-24. éjfélig.
A virtuális tanteremben tananyagokat teszünk fel a szünet előtti 2 napra. Az 1. évfolyamon tanuló gyermekeknek rendkívüli szünet elrendelését, a 4, a osztálynak a digitális munkarend elrendelését kértük.
Azáltal, hogy az iskola járványügyi protokollja szerint a tanulók a közösségi terekben maszkot viselnek, továbbá más osztályokkal zárt térben nem keverednek, az iskola épületét folyamatosan takarítjuk, fertőtlenítjük, a többi osztályba járó tanulóknál nem áll fenn közvetlen érintettség.
A hivatalos állásfoglalásról tájékoztatjuk Önöket. Megértésüket, hozzáállásukat nagyon szépen köszönjük!
Vigyázzanak magukra!
Vigyázzunk gyermekeinkre!
Ormosné Surányi Katalin
intézményvezető