2019. 07. 18.

Gyáli Utcabál – részletes program

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Huszonkét éve hagyománnyá, kedvelt, vidám, kötetlen közösségi együttlétté vált a gyáli utcabál. Az idén augusztus 24-én, szombaton kivételes programok, ízgazdag gasztronómiai kínálat, finom ételek, italok és természetesen jó társaság várja Önt is a város születésnapi buliján. Az idei rendezvény a Piactéren nagyszabású forgatagot, igazi sztárparádét ígér. A rendezvény ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítani, amely a buszforgalmat is érinti. Erről bővebben itt tájékozódhatnak.

PROGRAMOK:

15:30 órától táncos-zenés forgatag: Gyáli Aranygyermek Néptáncegyüttes, a Corazón Tánciskola, a 3 és Táncklub Gyál, a Gyáli Tűzmadarak Mazsorett Csoport színes, látványos műsorai vezetik fel a programot.

17:00 órától a CSIRIBIRI zenekar „Vidám Nyár” című zenés interaktív gyerekműsora indítja el a színpadi műsorfolyamot.

18:45 órától az örökzöld Beatles nótákat játszó The BlackBirds lép a színpadra.

20:30 órától az est sztárfellépője a minden korosztályban népszerű Majka lesz.

22:00 órától a koncerteket tűzijáték zárja.

Az utcabálon kísérőprogramok is várják az érdeklődőket.

15 órától ráhangoló programokkal kedveskednek a szervezők: fejlesztő játszóházban lehet ismerkedni logikai játékokkal, népi kismesterségekkel, a környezetvédelem fontosságával. A szervező Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár különleges alkotói-játszóházi programokkal készül. A Bundás Barát Állatvédő Egyesület sátorban a tudatos kisállattatással lehet barátkozni, a Magyar Vegán Egyesület sátrában pedig az egészséges étkezéssel és vegán életmóddal ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A Magyar Honvédség Vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár csapata különlegességgel, eszköz-, és fegyverbemutatóval készül. Mindezek mellett a bababirodalomban a legkisebbek játszhatnak, színezhetnek animátor felügyelete mellett. A nagyobbakat arcfestéssel, csillámtetoválással, hennafestéssel és két nagyméretű, izgalmas kalandjátékkal is várják a szervezők.

18 órától mindenkit invitálunk egy aszfaltrajzolási FLASH MOB játékra, amelyről drónfelvétel is készül.

A rendezvény ideje alatt alkoholmentes és alkoholos italokat, hűsítőket, édességeket, finomságokat kóstolhatnak. Lesz hot-dog, kürtőskalács, palacsinta, lángos, hamburger, vattacukor, fagyi, édesség, popcorn, jégkása, illetve kedvükre válogathatnak a kirakodóvásáron kínált portékákból is.

A program ingyenes.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!