2022. 09. 19.

Gyáli Egyetemista Program – Ne maradj ki belőle!

Facebookon
Twitteren
E-mailben

A Gyáli Egyetemista Program keretében 25.000 forint/félév támogatásban részesülhet minden gyáli állandó lakóhellyel rendelkező felsőoktatási intézményben tanulmányokat folytató-, illetve végzős hallgató.

A képviselő-testület tovább bővítette a támogatásra jogosultak körét azáltal, hogy már pályázhat az is, aki kizárólag külföldi felsőoktatási intézménnyel áll jogviszonyban.

A 25.000 forint összegű támogatásban azok a diákok részesülhetnek, akik az adott (2022. tavaszi) tanulmányi félévet legalább 25 kreditpont megszerzésével igazoltan teljesítették és a következő (2022. őszi) félévet megkezdték. Végzős hallgatók esetében a jogosultság feltétele a diploma megszerzése és annak bemutatása.

A támogatás az alábbi dokumentumok benyújtásával igényelhető:

felsőoktatási intézmény tanulmányi osztálya által hitelesített leckekönyv kivonat (a 2022. tavaszi félévről)

felsőoktatási intézmény által kiállított hallgatói jogviszony igazolás (a 2022. őszi félévről)

bankszámla-nyilatkozat (ahová a pályázó a támogatás utalását kéri)

fellebbezési jogról lemondó nyilatkozat

lakcímet igazoló hatósági igazolvány („lakcímkártya”) bemutatása

A pályázók támogatási igényüket az tavaszi félév tekintetében 2022. szeptember 23. napjáig, ügyfélfogadási időben, a fentebb részletezett dokumentumok benyújtásával jelezhetik.

Bővebb felvilágosítást Papp Józsefnétől a 06-29/544-138 telefonszámon kérhetnek.

A támogatási igény jelezhető személyesen, vagy a fentebb részletezett dokumentumok hiánytalan megküldésével elektronikus úton ügyfélkapun keresztül a Gyáli Polgármesteri Hivatalba, vagy az alábbi e-mail címek valamelyikére:

  • papp.zsuzsanna@gyal.hu,
  • igazgatas@gyal.hu.

Amennyiben az elektronikus benyújtást választja, kérjük, hogy elérhetőségi adatait (telefonszám, e-mail cím) legyen szíves megadni az esetlegesen felmerülő kérdések minél gyorsabb tisztázása érdekében.