2017. 12. 14.

Egyéves a gyal.hu – mondja el véleményét!

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Egy éve újult meg a gyal.hu, a város honlapja. A régi, elavult honlapot lecserélve az új külső mellett változtattunk a struktúrán, és új funkciókat is kapott az oldal, továbbá az adatvédelmi és közzétételi szabályok figyelembe vételével folyamatos frissítéssel, aktuális adatszolgáltatásokkal, friss információkkal töltjük fel. Az új honlap létrehozása során célul tűztük ki, hogy az oldalra látogatók minél könnyebben elérjék a számukra fontos adatokat, információkat, és minél könnyebben tájékozódjanak a várost érintő eseményekről.

2017 január 1-től december 13-ig összesen 435 924 alkalommal keresték a felhasználók Gyál város internetes oldalát, mely a korábbi évekhez képest jelentős növekedést jelent. Tavaly 353 348 alkalommal tekintették meg a városi honlap valamely oldalát.

Folyamatosan fejlesztünk, hiszen a tökéletességre törekszünk, ami nem könnyű, mindig lehetnek új ötletek, jobb megoldások. Most, egy év távlatából, az Önök véleményére vagyunk kíváncsiak, mi az, ami változtatást igényel, milyen új információkkal és funkciókkal bővüljön a gyal.hu? Várjuk az építő jellegű kritikákat, tanácsokat, észrevételeket a gyalph@gyal.hu címre.

Szerk: Y