2020. 03. 23.

DPMV Zrt. közleménye

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználókat,

hogy a kihirdetett országos veszélyhelyzetre való tekintettel 2020. március 24-től kezdődően határozatlan időtartamra szólóan SZÜNETELTETÉSRE KERÜL A SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS A VECSÉSI ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁNKBAN IS!

A továbbiakban

kizárólag az előre fizetős vízmérők feltöltésének biztosítására előzetes telefonos időpont egyeztetést követően van lehetőség az ócsai és a taksonyi ügyfélszolgálatunkon.

Az előrefizetős mérővel rendelkező Felhasználóink részére, amennyiben igényt tartanak rá, úgy háromheti ivóvízmennyiség kerül a kártyára feltöltésre, melyet – részletfizetési megállapodás alapján – három részletben utólag rendezhet a Felhasználó. A lehetőség kapcsán – papír alapú – részletes tájékoztatás kerül kiküldésre az érintettek felé, mely az időpont egyeztetésre szolgáló telefonszámokat is tartalmazza.

A csekkbefizetéssel kapcsolatos postai ügyintézés elkerülése végett az alábbi alternatív fizetési módokra szeretnénk felhívni a figyelmüket:

  • Mobiltelefonon keresztüli csekkbefizetés
  • Befizetés internetbankon keresztül
  • Befizetés átutalással – akár internetbankon keresztül
  • Befizetés csekk automatán keresztül
  • QR-kódos csekkbefizetés a Simple alkalmazáson keresztül
  • QR-kódos csekkbefizetés az Ön bankjának mobilalkalmazásán keresztül

Felhívjuk figyelmüket, hogy a fenti különböző befizetési módok eltérő költségekkel járhatnak!

Társaságunk ügymenete továbbra is folyamatos marad, és mindent megteszünk azért, hogy zavartalan és biztonságos szolgáltatást nyújtsunk valamennyi Felhasználónk részére.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

Gyál, 2020. március 23.

Horváth Attila

vezérigazgató