2017. 04. 24.

DPMV Zrt. felhívása – Vigyázat, csalók!

Facebookon
Twitteren
E-mailben

A DPMV Zrt. igazgatósága értesítette Gyál Város Önkormányzatának jegyzőjét, hogy Vecsésen és Ócsán ismeretlen személyek, az ingatlanra becsengetve – magukat a DPMV Zrt. dolgozóinak kiadva – próbálkoztak állítólagos, jelentős összegű díjtartozásra hivatkozással, készpénzt kicsalni a felhasználóktól. Felhívjuk a tisztelt Lakosság figyelmét, hogy hasonló esetben a megfelelő körültekintéssel járjanak el, és amennyiben ilyen, vagy ehhez hasonló helyzetbe kerülnek, hívják a FEGY 06-29/340-333, 06-70/332-16-00-ás telefonszámot, vagy a Gyáli Rendőrőrsöt a 06-29/340-107-es telefonszámon. A DPMV Zrt. felhívása az alábbiak szerint:

 

FELHÍVÁS

Tisztelt Felhasználóink!

Felhasználói bejelentésből értesültünk arról, hogy Vecsés és Ócsa településeken ismeretlen személyek, az ingatlanra becsengetve – magukat a DPMV Zrt. dolgozóinak kiadva – próbálkoztak állítólagos, jelentős összegű díjtartozásra hivatkozással, készpénzt kicsalni a felhasználóktól.

Felhívjuk Tisztelt Felhasználóink szíves figyelmét arra, hogy az esetleges díjhátralékról írásban küldünk emlékeztetőt, illetve felszólítást. Társaságunk munkatársai helyszíni pénzbeszedést nem végeznek. Az ilyen igénnyel fellépő személyek nem Társaságunk dolgozói és nem Társaságunk megbízásából járnak el.

Társaságunk az esetekkel kapcsolatban rendőrségi feljelentést tett.

Ezúton kérjük Tisztelt Felhasználóinkat, hogy hasonló esetekben körültekintően szíveskedjenek eljárni, és a magukat munkatársainknak kiadó személyektől feltétlenül kérjék el a DPMV Zrt. dolgozói által használt igazolványt, mely igazolja kilétüket.

Amennyiben tudomásuk van arról, hogy környezetükben hasonló esemény történt, kérjük Önöket, hogy haladéktalanul értesítsék a DPMV Zrt. legközelebbi ügyfélszolgálatát.

    Gyál, 2017. április 20. Tisztelettel: Bukri Sándor műszaki igazgató