2023. 10. 3.

Csaló aszfaltozók járják a várost!

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Mint arról korábban beszámoltunk, több utca új aszfaltréteget kap városunkban. Az útfelújítások nyomában, valamint városszerte járnak körbe olyan kontárok, akik az önkormányzatra hivatkozva vállalják a kapubehajtók, járdák leaszfaltozását.

Az önkormányzat ezúton is felhívja a Lakosság figyelmét, hogy nem az általuk megbízott kivitelezők azok, akik így járnak házról házra. A csalók rossz minőségű aszfaltot terítenek szét, kis vastagságban dolgoznak, így az általuk elvégzett munka nem lesz tartós. Ezen felül külön felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy építési engedély köteles a kapubehajtó kiépítése.

A csalók módszere, hogy megjelennek, nagyon kedvesnek tűnnek, sokszor még alkudni is engednek az árból, aztán a silány munkát követően megjelenik a „behajtó”, majd a pénz beszedése után telefonon sem lehet elérni őket.

Kérjük Önöket, hogy legyenek nagyon körültekintőek!

Továbbá felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy az útfelújítás még nem fejeződött be teljesen. Az aszfaltozást követően az út széle még további tömörített murva réteget kap, valamint a szikkasztóárkok profilozása is ezután fog megtörténni.