2017. 05. 19.

Búcsúzik Gazdik István, a Közház igazgatója

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Közel tíz évnyi lelkiismeretes és áldozatos munka után Gazdik István, az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár intézményvezetője úgy határozott, hogy új kihívás után néz, távozik a Közház éléről.

Gyál valamennyi lakója nevében köszönjük a fáradhatatlan, lelkiismeretes munkát, amelyet településünkért tett!

Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az intézményvezetői állás betöltésére, addig Ljubimov Krisztina, a Közház szakmai igazgatóhelyettese látja el a vezetői feladatokat.

Tisztelettel:

Pápai Mihály polgármester

Tisztelt Látogatóink, Kedves Barátaink!

Közel tíz év, az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár igazgatójaként eltöltött idő után úgy döntöttem, hogy új kihívás, új feladat után nézek, s eddig megszerzett ismereteimet, tapasztalataimat egy nagyobb szervezet élén kamatoztatom.

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadta pályázatomat, s egyhangúlag megválasztott a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ és intézményei igazgatójának.

A megbízás szerint a jövőben Budapest egyik, a Klauzál Gábor Művelődési Központot, a Cziffra György Kulturális Központot, a Barlanglakás Emlékmúzeumot és a XXII. kerület Balatonakaliban található üdülőjét magába foglaló intézményrendszerének vezetőjeként fogom a kultúrát, közösségeket szolgálni.

A gyáli Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár intézményvezetőjeként eltöltött közel tíz év szakmai pályafutásom egyik legszebb és legizgalmasabb időszaka volt. A napi munka során ismét sokat tanultam, s közben egy értékes, elhivatott munkatársi közösség vezetőjeként segíthettem a város fejlődését, értékek megszületését, megóvását, az itt élő emberek életminőségének javítását, egyéni és közösségi ambícióik kibontakoztatását.

Büszke vagyok arra, amit ez a közösség elért, büszke vagyok arra, amit a „Közház” Gyálon, s egyre inkább a város határain túl is jelent!

Nagyon szép feladat, megtiszteltetés volt Önöket szolgálni.

Köszönöm kollégáim együttműködését, a fenntartó önkormányzat kultúrapártoló hozzáállását!

A legnagyobb köszönet mégis Önöket, a Közház látogatóit, a kedves közönséget illeti, hiszen ezek az eredmények nem születhettek volna meg az Önök segítsége, támogatása nélkül!

Köszönöm, hogy évről-évre egyre többen választották házunk szolgáltatásait, egyre többen vettek részt rendezvényeinken! Kérem Önöket, tegyék ezt a jövőben is! Az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár szeretettel várja Önöket! A Közház továbbra is egy hely, ahol érték születik!

Tisztelettel: Gazdik István

18556071_10154883990632013_4977188120674288710_n