2017. 09. 11.

Azt a ragyogóját…mekkora műsort adott a Kovács István Pál Dalkör

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Azt a ragyogóját…mekkora műsort adott a Kovács István Pál Dalkör a Gyáli Közösségi Házban. Telt házas előadás köszöntötte a város 20 éves jubileumát a Lendületben Gyál2017 eseménysorozat újabb állomásaként. A rendező művészeti vezető Tolnai Mari és Kovács Istvánné Aranka néni elnök asszony, most a 20 év alatt megújult város és intézményei témakörében kereste és találta meg a nagyszerű dalokat és nótákat, melyek a dalkör énekesei interpretálásában hangzottak el. A nagyszerű hangulatot Balázs Anikó, Henczes Julika, Homoki Tibor, Kisfaludy Irén, Marsi Marika, Molnár Katalin, Pálkerti Zsuzsanna, Incze Zoltán, Kovács Böske, Tolnai Mari, Törőcsik Márta, Pék László és Farkas Évi színművésznő teremtette meg. Felejthetetlen Molnár Katalin a Pék László-kettőse is. A Dél-Pesti Régió cigányzenekara Oláh Attila prímás vezetésével kísérte őket, a Bokréta citerazenekar és az Őszidő Nyugdíjas Klub kórusa pedig további színt adott a programnak. Pálkerti Zsuzsanna dalszerző nemcsak a Gyáli csárdást szerezte, hanem további két dalt is írt és előadott ezen a remek estén.

Dallal_köszöntjük_a_város_születésnapját_Gyál005 Dallal_köszöntjük_a_város_születésnapját_Gyál030 Dallal_köszöntjük_a_város_születésnapját_Gyál046

A közönség a végén Erős József alpolgármesterrel és a dalkör tagjaival együtt énekelte a Happy birthday-t és koccintott a város eddigi 20 évére és további fejlődésére.

További képek itt.