2020. 06. 24.

Az országban először a gyáli Ady iskola vehette át a MOL fertőtlenítőszer-csomagját

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Június 29-től augusztus végéig összesen mintegy 5 ezer Napközi Erzsébet-tábort szerveznek az ország csaknem 800 településén. A napközik turnusai hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között tartanak, a táborhelyszínek többségében iskolák. Városunkban a Gyáli Ady Endre Általános Iskola is szervez Napközi Erzsébet-tábort, amelynek keretében a résztvevő gyermekek számos programon vehetnek részt, például kézműves foglalkozásokon, kirándulásokon, de akár sportolhatnak is.

A MOL Magyarország felelős vállalataként segíti a koronavírus-járvány elleni védekezést és megelőzést. Ennek részeként a vállalat összesen 13 ezer liter MOL Hygi kézfertőtlenítőt adományoz a Napközi Erzsébet-táboroknak. A fertőtlenítőszereket a táborokat koordináló Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (Erzsébet Alapítvány) juttatja el valamennyi táborhelyszínre.

Az országban először a Gyáli Ady Endre Általános Iskola vehette át a tábori összlétszámnak megfelelő mennyiségű fertőtlenítőszer-csomagot. Az átadáson részt vett Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, Ratatics Péter, a MOL Magyarország ügyvezető igazgatója, Pápai Mihály Gyál város polgármestere, Nagy József Elek alpolgármester, dr. Hrutkáné Molnár Mónika a Monori Tankerületi Központ igazgatója, és Kasa Csilla, a Gyáli Ady Endre Általános Iskola igazgatója is.

Ahogy azt Novák Katalin államtitkár asszony elmondta, az Erzsébet-táborokban idén fokozott figyelem övezi a megelőzést, ezért is olyan nagyszerű a MOL által tett felajánlás.