2017. 08. 18.

Augusztus 20.: útlezárásokra kell számítani

Facebookon
Twitteren
E-mailben

A városi programok biztonságos és zavartalan lebonyolítása érdekében a Gyáli Polgármesteri Hivatal forgalmi változtatásokat vezet be a hétvégén.  Az államalapítás ünnepéhez kapcsolódó hétvégi rendezvények miatt vasárnap lezárásokra, forgalomkorlátozásra kell számítani Gyál egyes útvonalain.  Vasárnap délelőtt 10 órától a városi ünnepség idejére  lezárják a Szent István tér zöldterületi határán lévő Szent István utca és Somogyi Béla utca útcsatlakozásait. Az ünnepséget követő mazsorett felvonulás idejére ideiglenesen lezárják a térképen jelölt Somogyi Béla utcai, Kőrösi úti szervizúti, a Dobó Katica utcai és Szent István utcai útszakaszt.

Az augusztus 20-i Gyál Díszpolgára Cím és a polgármesteri elismerések átadása keretében szervezett zártkörű ünnepség miatt az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár előtti, továbbá a Gyáli Polgármesteri Hivatal előtti, valamint a Somogyi Béla utcai parkolók is lezárásra kerülnek augusztus 19-én délutántól, azonban ez a forgalmat nem akadályozza.

Az esetleges kényelmetlenségek miatt kérjük, a Tisztelt Lakosság megértését!

Augusztus 20-a az államalapítás és az államalapító Szent István király emlékére hivatalos állami ünnep, ezért az egész ország területén számítani kell forgalomkorlátozásra.  Budapesten a BKK forgalomirányító szakemberei a helyszíneken is segítik a lakosság tájékoztatását.  A fővárosban történő további lezárásokról részletek megtalálhatók a www.augusztus20.kormany.hu oldalon.

Gyáli Polgármesteri Hivatal   Térkép_2017