2016. 12. 22.

Idén is átadták a közművelődési díjakat

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Az év utolsó tanítási napját karácsonyi műsorokkal zárták a gyáli általános iskolások. A színes műsorokat betlehemi előadások, énekkari szereplések, továbbá színdarabi előadások gazdagították. A lelkiismeretes felkészülésnek köszönhetően az intézmények diákjai meghitt, ünnepi hangulatot varázsoltak karácsonyi műsorukkal. Az iskolai karácsonyokon került sor a közművelődési díjak átadására, melyen tíz diák büszkélkedhetett az elismerésben.

Bácsi Péter, Vinnai Tibor, Erős József
Bácsi Péter, Vinnai Tibor, Erős József

A Közművelődési Díjat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a közművelődési, kulturális életben kimagasló tevékenységet végzők elismerésére alapította. Azon személyeknek adományozható, akik közösségi munkájukkal, a közéletben való részvételükkel hozzájárulnak Gyál közművelődési és kulturális színvonalának emeléséhez.

A 2016. évi Közművelődési Díjat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Pallér Csenge 7. a osztályos tanuló, (Bartók iskola)

Silimon Mónika 8. a osztályos tanuló, (Bartók iskola)

Czinege Réka 8. a osztályos tanuló, (Ady iskola)

Osztényi Ágota 8. a osztályos tanuló, (Ady iskola)

Tóth Dorina 8. a osztályos tanuló, (Zrínyi iskola)

Szőlősi Krisztián SNI tagozatos tanuló, (Zrínyi iskola)

Mészáros Melinda 11. a osztályos tanuló, (Eötvös iskola)

Keresztesi Zsolt Szabolcs 11. a osztályos tanuló (Eötvös iskola)

Pardi Kitti 8. a osztályos tanuló, (Kodály iskola)

valamint Surányi Luca 8. a osztályos tanuló (Kodály iskola) részére adományozza. A pénzjutalmakon kívül, oklevéllel is elismerte az Önkormányzat a tanulók munkáját.

foto-3

A díjakat Erős József alpolgármester, Czotter Ferenc, a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság elnöke, Zabáné Nagy Gyöngyi, a Szociális és Egészségügyi Bizottság elnöke, Vinnai Tibor, az Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke és Bácsi Péter képviselő adták át.

foto-4

A díjazottaknak, valamint a karácsonyi műsorban résztvevő diákoknak és felkészítő tanáraiknak gratulálunk, és sikerekben gazdag éveket kívánunk!