2018. 02. 1.

Álláslehetőség – oktatót keres a Logiscool gyáli csapata

Facebookon
Twitteren
E-mailben

OKTATÓT keres a Logischool gyáli csapata

Jelentkezz nálunk egy érdekes és izgalmas munkára! Programozás speciális, élmény alapú tanítására keresünk egyetemistákat, 16 év feletti középiskolásokat. Nálunk a 7-17 éves diákok játszva sajátítják el a programozás alapelveit, kreatívan alkotnak. Meghatározott, kötött tanterv alapján tanítunk 10-12 fős csoportokat. Amennyiben megfelelsz az alábbi feltételeknek, várják szíves jelentkezésed.

●Informatikai, programozói ismeretekkel rendelkezel, ● nyitott vagy gyerekek tanítására, esetleg tanítási tapasztalataid vannak, ● jó kommunikációs készséggel rendelkezel ● kedveled a gyerekeket és szót is tudsz érteni velük, ● a kreativitás nem áll messze tőled, ● megbízható és pontos vagy, ● ismered az angol nyelvet, akkor várunk, jelentkezz nálunk!

Iskolánk Gyálon van, a pontos cím: 2360 Gyál, Déryné utca 1-3. (SPAR fölött) A tanítás 2018. 02.05 -től kezdődik és folyamatosan tart az iskolai tanévekhez igazodva. Óráinkat minden hétköznap délutánonként 15:00 és 18:15 óra között, valamint szombaton délelőtt tartjuk (1,5-1,5 órás foglalkozások). Természetesen lehetőséged van egy vagy több napot kiválasztani a tanításra – bármelyiket, amelyik Neked megfelel. Előzetesen tanárainknak tréninget tartunk. Megfelelő díjazást, hosszú távú lehetőséget, kellemes munkakörülményeket kínálunk egy fiatal csapatban. Kölcsönös elégedettség esetén dolgozhatsz nálunk majd nyári táborainkban is! Fényképes jelentkezésedet küldd el mielőbb az hello.gyal@logiscool.com címre, vagy hívd a 06 70/902-0711-es telefonszámot! Érdemes nálunk tanítani! Élmény lesz Neked is, nem csak a gyerekeknek!

A hirdetés ide kattintva tekinthető meg.