2023. 01. 12.

A tájékoztatás közérdek – 2022 kommunikációs eredményei

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Gyál város Önkormányzat annak érdekében, hogy a lakosság naprakész tájékoztatást kapjon a várost érintő beruházásokról, fejlesztésekről, legfontosabb hírekről, eseményekről, online és nyomtatott formában is folyamatos tartalmakat tesz közzé.

A gyáli polgárok naprakész tájékoztatása közérdek, az önkormányzat kommunikációs csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy a várost érintő hírek a lehető leggyorsabban jussanak el az itt élőkhöz, amelyek közvetlenül hatással vannak a mindennapjaikra.

Pápai Mihály polgármester több alkalommal említette, hogy a helyi identitástudat egyik legfőbb ismérve környezetünk, lakóhelyünk eseményeinek folyamatos követése, az aktivitás és a részvétel.

A Gyáli Mi Újság 8 500 példányban készül, mely minden háztartás postaládájába havi rendszerességgel kerül be. A lap a helyi közéleti- kulturális-, sport- és szórakoztató eseményekről tájékoztatja a lakosságot.

Az önkormányzat Facebook, valamint Instagram oldalán cikkek, posztok, videók és napi történetek formájában tájékoztatjuk a lehető leggyorsabban a követőinket.

Úgy gondoljuk, hogy 2022-ben mindent megtettünk, annak érdekében, hogy Gyál város lakossága és a település életének követői hiteles forrásból, a legtöbb online és offline felületen tájékozódhasson a városi és várost érintő hírekről.

2023-ban is kövessenek bennünket!

Pápai Mihály kommunikációs felületei:

Facebook: https://www.facebook.com/mihaly.papai

Instagram: @papai.mihaly

YouTube: https://www.youtube.com/@papaimihaly

Spotify: Pápai Mihály

Gyál Város kommunikációs felületei:

Facebook: https://www.facebook.com/varos.gyal

Instagram: @gyal.varos

Polgármesteri Kabinet