2016. 12. 19.

A negyedik gyertya is ég a gyáli koszorún

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Az Advent Gyálon rendezvénysorozat negyedik hétvégéjén, a városközpontban háromnapos kirakodóvásár és színpadi programok koronázták meg a rendezvényfolyamot.

Pánczél Károly országgyűlési képviselő, Erős József alpolgármester, dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, Pápai Mihály polgármester
Pánczél Károly országgyűlési képviselő, Erős József alpolgármester, dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, Pápai Mihály polgármester

A Városközpontban megrendezett vásárra minden eddiginél népesebb közönség látogatott ki. Állatsimogatás, nép- és iparművészeti termékek kirakodóvására, a büfében pedig sült gesztenye, disznótoros, forralt bor, forró tea várta a vendégeket.

Dér Heni

Fellépett a Kaleidoszkóp Színpad, Bocsok Nagycsaládos Egyesület gyermekei, a Gyáli Zrínyi Miklós Általános Iskola tanulói, a Pörög a gyáli szoknya. Szombaton a Gyáli Ady Endre Általános Iskola és a Gyáli Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola, valamint a Gyáli Bartók Béla Általános Iskola tanulóinak műsorával indultak a programok. Ezt követően a Kovács István Pál Dalkör karácsonyi koncertje vette kezdetét. Késő délután Kiss Kata zenekar ünnepi műsorát élvezhette a közönség.

A legnagyobb érdeklődésre kétség kívül a szombati és vasárnapi záróprodukció tett szert. A Megasztár műsorából ismert énekesnő koncertjére megtelt a városközpont. Pénteken Dér Heni, szombaton Vastag Tamás, vasárnap pedig Szabó Ádám szórakoztatta a közönséget.

Vastag Tamás
Vastag Tamás
 
Szabó Ádám
Szabó Ádám
Vasárnap dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, Pápai Mihály polgármester, Erős József alpolgármester közösen gyújtották meg a negyedik gyertyát városunk adventi koszorúján.
dsc_0130
Pápai Mihály polgármester, Erős József alpolgármester, dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő