2020. 06. 22.

A hulladékszállítás szabályai is visszatérnek a régi kerékvágásba

Facebookon
Twitteren
E-mailben

A járványidőszak sok szigorú szabály betartására kötelezett minket, de például a hulladékgyűjtés szabályai ez időre bizony lazultak, így téve lehetővé, könnyítve meg a lakosság és a hulladékszállító cég közötti együttműködést. Azonban ahogy az élet fokozatosan visszaáll a régi kerékvágásba, ahogy a megszokott szolgáltatásokat mindenki örömére újraindította az FCC Magyarország Kft., helyreállt a munkamenet, az ideiglenesen felfüggesztett szabályok is újra érvényesek lesznek lassan.

Még van bő két hét az átállásra, hogy mindenki beszerezze a szükséges zsákokat, mert 2020.07.06. hétfőtől a ZÖLDHULLADÉKOT csak szabványos, emblémás ZÖLDHULLADÉKOS ZSÁKBÓL hozhatják el az FCC munkatársai,

ahogy a kukába már nem férő TÖBBLET KOMMUNÁLIS hulladékot is csak szabványos, emblémás TÖBBLETHULLADÉKOS ZSÁKBÓL szállítják el.

ZÖLDHULLADÉKOS ZSÁKOKAT, így a zsákosztási napokon túl 2020.06.22-től az FCC ügyfélszolgálatán lehet átvenni, vagy a zsákokat forgalmazó üzletekben lehet vásárolni, amelyek betűrendben:

  • Csillag ABC:Gyál, Bacsó Béla u. 53. Nyitva: H-Sz: 06.00-20.00, V: 07.00-20.00
  • Élelmiszerbolt:Gyál, Kőrösi út 84-86. (a Kőrösi Udvar mellett, az edzőterem alatt) Nyitva: H-V:0-24
  • Gazdák Boltja:Gyál, Vecsési út 59. (a Vecsési úti gyógyszertárral szemben) Nyitva: H-P: 07.00-17.00, SZ: 07.00-13.00, V: ZÁRVA A zsákok fogyasztói ára bruttó 84 Ft.

KOMMUNÁLIS TÖBBLETHULLADÉKOS zsákot az FCC ügyfélszolgálatán lehet átvenni és a negyedéves számlára kerül majd rá ez a tétel, azzal együtt kell fizetni.

Az FCC kollégái a zsákokkal kapcsolatos kérdésekben is rendelkezésükre állnak az ügyfélszolgálatokon:

  • hétfő 8-20 óráig FCC Magyarország Kft. székhelye (Gyál, Kőrösi út 53.)
  • kedd 9-11 óráig Arany János Közösségi Ház (Gyál, Kőrösi út 118-120.)

Az FCC Magyarország Kft. most is, mint mindig, köszöni a lakosság együttműködését, szabálykövetését.

Kérjük, adják tovább az információt, hogy szomszédaik, gyáli ismerőseik is jól informáltak lehessenek, és így megelőzzük, hogy hulladék maradjon az utcán egy esetleges szabálytalan kihelyezés miatt.