2018. 01. 26.

A gyáliak ismét megmutatták, mit jelent az összefogás

Facebookon
Twitteren
E-mailben

Eredményes volt a jótékonysági délután, melyet december 1-én rendeztek a közösségi házban egy gyáli szívbeteg kisfiú gyógyulásának segítésére. A másfél éves Dominik szívátültetés előtt áll, a beavatkozás után az otthoni gyógyulás idejére szülei egy sterilszobát szeretnének kialakítani, az ehhez szükséges költségek előteremtéséhez kérték a gyáliak segítségét. A jótékonysági délutánon befolyt adományok összesítése után örömmel jelenthetjük, hogy sikeres volt a rendezvény, mintegy 600 ezer forint gyűlt össze.

A nemes cél eléréséhez ismert előadók is hozzájárultak, ingyen vállalta a fellépést Baby Gabi, L.L. Junior, Tóth Reni, Deák Norbert, Surányi Erika, Farkas Évi, Szőke Péter Jakab festőművész pedig alkotásai közül ajánlott fel néhányat. A rendezvény fővédnöke Pápai Mihály, Gyál város polgármestere volt, aki szintén nyújtott anyagi támogatást. Az eseményt a Gyáli Tátika Óvoda részéről Németh Istvánné intézményvezető, valamint Karap Erzsébet óvodapedagógus és Gyál Város Önkormányzata szervezte.

Dominik családja nevében mindenkinek köszönjük a segítséget, a gyáliak ismét megmutatták mit jelent az összefogás. Ha valaki segíteni szeretne Dominik gyógyulásában, természetesen ezután is megteheti, az alábbi számlaszámon:

Erste Bank Zrt. 11600006-00000000-42163736 Közlemény: Kertész Dominik Zsombor Közjóléti ajándék Törös Anikó